<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你信唔信沙特阿拉伯有古惑?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 王晶 at 2007-7-26 12:08 AM:
呢D話題 其實根本唔洗討論
因為真相永遠求証唔到...你可能岩 又可能錯 但係講十年都係得個可能...
除非有人爆大獲~
爆大獲?拉登話你知,伊拉克有運行!
佢藏係山洞裏面都力挺伊拉克滅沙特。
因為拉登都係沙特皇族,佢都大把錢!

人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by 王晶 at 2007-7-25 11:47 PM:

咁你會唔會認為佢都係一位成功人士 、天才
仲警告我地咪攻擊佢 如果唔係就還拖 咁呢
晶哥, 成日都唔記得回你呢個message tim~
某動物係佢fans 呀ma!
佢緊係要還拖啦!!
就正如華仔fans 同 Leon fans一樣~
Originally posted by locklock at 2007-7-26 12:10 AM:

爆大獲?拉登話你知,伊拉克有運行...
睇到呢到, 呢個post好似開左=冇開.
Originally posted by cwc_tkd at 2007-7-26 12:13 AM:

睇到呢到, 呢個post好似開左=冇開.
好多時係吹水討論,唔吹邊有得睇邊有得笑
Originally posted by locklock at 2007-7-25 11:58 PM:
其實開這題,不是本人老作,是成個大...
你亦要明白點解佢地會有陰謀論, 中國大陸聯賽比黑哨問題攪到污煙脹氣, 再加上被熾熱談論既中國隊一早出局(根本從來未夠過班), 佢地有陰謀論亦好平常...

我唔係完全否定呢個球壇無做假, 當年02世界杯我亦覺得南韓大多不合常理既巧合出現, 但講到沙特(雖然我無睇過d賽事有咩疑點), 佢地根本上係亞洲就係前列分子, 無記錯入世界杯決賽週佢地都算亞洲最多...我覺得佢地入決賽亦好合理, 反而大家熾熱談論既中國隊入到決賽, 我反而覺得出奇....

唔好聽得人講太多, 多點思考, 所有賭仔都認為世上好多假波, 但大多賭仔連人地莊家開賭點賺錢亦唔明白, 就一味話咩鬼盤, 收水, 造波...

你一路講果種要比面中東佬, 我想問, 如果d球正or球隊反爛唔比面會有咩後果? 成家比人姦殺定係呢世無得踢波? 咁如果今日有班日本自民党幕後老細要班球正要比日本隊贏, 唔係殺晒佢地全家, 咁果時d球正又要幫邊面?
Originally posted by filter-052fans at 2007-7-26 12:18 AM:

你亦要明白點解佢地會有陰謀論, ...
聽過 殺旦無 時期 , 球員壓力好大架
可能e+相反 , 無壓力仲好d~~
我無記錯 , 佢地係奧運4強 ...
Originally posted by 王晶 at 2007-7-25 11:47 PM:

咁你會唔會認為佢都係一位成功人士 、天才
仲警告我地咪攻擊佢 如果唔係就還拖 咁呢
唔會, 因為佢地未做到, 玩開笑時大家當佢認真, 認真果時當佢開玩笑 呢個級數....

話沙特有亞洲勢力撐腰果位人兄未做到, 因為佢思路太過複雜....單係o係分身問題上佢已經short circuit...

第二位巴打我仲有d保留....因為佢真係比我睇到佢有天才既一面, 佢再發多幾個類似咁既post, 相信佢係我心目中既地位將會超越大魚....
Originally posted by cwc_tkd at 2007-7-26 12:12 AM:

晶哥, 成日都唔記得回你呢個message tim~
某動物係佢fans 呀ma!
佢緊係要還拖啦!!
就正如華仔fans 同 Leon fans一樣~
你應該講"某動物係佢偶像呀ma"

無錯, 你地呢班無知既人, 唔好攻擊佢, 佢係痴線, 但我buy....

相信我再睇多一d "羅賓奴愈來愈似比利" "阿根廷放水標尾會" "車路士今年係3季以黎最強" 既post, 好快我都會變成另一條 fish....
Originally posted by filter-052fans at 2007-7-26 12:25 AM:

第二位巴打我仲有d保留
又邊個呀  今日成日估人名
有咁多位神人 黎左sport版咩
下面過題好玩過LEE題好多,有興入佢爆吓料!

07亞洲盃【冠軍投票】拉登vs小布殊
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=156943&fpage=1

人類出世也是一個離開也是一個
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你信唔信沙特阿拉伯有古惑?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。