<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 等愛的男孩
返回列表 回復 發帖

等愛的男孩

一個正在等愛的男孩,希望有一天能出現一個正在找愛的女孩,與他共同生活...........................
咁即係點呀??你等緊呀??
講清楚d好喎,唔係比人當你呃post扣分就唔好啦!!
只是小弟的朋友,我覺得他有d傻,守珠待...
Originally posted by andyandyandy at 2007-7-26 12:26 AM:
等同無講過野一樣!
世上所有人均在等愛
樓主一言,把我拋窒!
Originally posted by 自由神 at 2007-7-26 11:31:

等同無講過野一樣!
世上所有人均在等愛
樓主一言,把我拋窒!
Brother, are you waiting too?
Go and find one is easier than waiting ga~
Girls won't just come and says she's waiting for you ga~
Originally posted by kalos at 2007-7-26 10:57 AM:

Brother, are you waiting too?
Go and find one is easier than waiting ga~
Girls won't just come and says she's waiting for you ga~
Brother!係呀!等緊..................
無你咁好運水呢
我已經無咩要求嫁啦............

可能....可能太樣衰啦
我...等緊...揾唔到....
Originally posted by -仔仔仔- at 2007-7-26 12:22 AM:
咁即係點呀??你等緊呀??
講清楚d好喎,唔係比人當你呃post扣分就唔好啦!!
又得一句 ge 主題

其實佢ge 意思係想搵人陪
Originally posted by 自由神 at 2007-7-26 11:29 AM:

Brother!係呀!等緊..................
無你咁好運水呢
我已經無咩要求嫁啦............

可能....可能太樣衰啦
等有鬼用咩﹐要主動出擊ga 嘛
Originally posted by andyandyandy at 2007-7-26 12:26 AM:
咁你仲同佢一齊守待X???

一齊主動出擊啦.............
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 等愛的男孩

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。