<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [自拍] 郭詠琴@香港大會堂平台 2007-08-01
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BeachBoy at 2007-8-3 01:05 AM:

咁即係你狂影佢地

影主播隨緣啦
多謝指導! 但我都有點想看看周嘉儀及周家怡真人似唔似
一個字.."讚"
郭詠琴,唔錯喎!
Originally posted by 世紀黑日 at 2007-8-3 09:16 PM:

多謝指導! 但我都有點想看看周嘉儀及周家怡真人似唔似
大家討論姐 唔好講指導

有次去黃埔影fun,原來係入鋪搞

但走個時撞見前ATV新聞女主播繆美詩傾幾句之後佢都肯比我影 ~~~ 真人都好nice
打9肥堡 大聯盟
Originally posted by BeachBoy at 2007-8-4 11:10 PM:

但走個時撞見前ATV新聞女主播繆美詩傾幾句之後佢都肯比我影 ~~~ 真人都好nice  

有冇post過上黎, 我想睇
Originally posted by 世紀黑日 at 2007-8-4 11:41 PM:

有冇post過上黎, 我想睇
私人收藏 Sorry
打9肥堡 大聯盟
我ALSO 想睇繆美詩

周嘉儀及周家怡真人似唔似? .........NOT SEEM AR......IF U SAY 似...I THINK THEY ARE FEMALE LOR ............
Originally posted by 世紀黑日 at 2-808-2007 12:07 AM:
今朝為咗影佢, 搞到返工遲到

[完]

[ Last edited by 世紀黑日 on 2007-8-2 at 12:08 AM ]
最好有影佢全身look啦!
你有無影到呀?

btw,你部相機應該係靚野呢!
係乜野機呀?

[ Last edited by fredng on 2007-8-8 at 08:22 PM ]
Originally posted by fredng at 2007-8-8 08:19 PM:

最好有影佢全身look啦!
你有無影到呀?

btw,你部相機應該係靚野呢!
係乜野機呀?

[ Last edited by fredng on 2007-8-8 at 08:22 PM ]
全身look? 當然有影啦, 但係私人珍藏, 不便公開! Sorry

至於我部相機, 只係一部cheap cheap DC仔, 不提也罷! 講靚機, 怎及得上版主門(尤其D佬)
我都忍唔住post幾張出o黎先............

640 x 480 PIXEL下載

480 x 640 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [自拍] 郭詠琴@香港大會堂平台 2007-08-01

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。