<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 中國無懼日本再次侵華!
返回列表 回復 發帖
中國一定要爭氣win日本人一舖
睇波

我只會以波論波

乜都國仇家恨

我寧願唔睇了
Originally posted by hongkongpeople at 2007-8-3 00:38:
結果係點???
今晚先打
Originally posted by kuru at 2007-8-2 18:02:
點解馬會冇開盤?
澳彩有開盤
中國讓平手/半球
中國(U23) (0/-0.5) 賠率:1.95
日本(U23) (0/+0.5) 賠率:1.85 
Originally posted by 拳王洛奇 at 2007-8-3 05:28 PM:

澳彩有開盤
中國讓平手/半球
小心俾人扣呀兄弟
6.本版並不支持賭博,因此不得發表任何有關賭博的主題

上場見日本踢得唔錯..ok勁..d位企得好好
話就話撐中國//不過我諗日本win~
Originally posted by 拳王洛奇 at 2007-8-3 05:28 PM:
澳彩有開盤
中國讓平手/半球
澳門同胞都要站起來!射日行動!
今晚八點亞視國際台!

人類出世也是一個離開也是一個
中國隊!上半場打得好啊!
係欠一個入球!
如果咁打落去一定有!

雖然無波入,但兩隊都踢得唔錯,很多有威脅的射門鏡頭出現.....
Originally posted by hongkongpeople at 2007-8-3 09:09 PM:
雖然無波入,但兩隊都踢得唔錯,很多有威脅的射門鏡頭出現.....
人家有八件U20,球證幫到出面,咁都係0:0,真係無話可說了。
恐韓!恐日!唉!和阿根廷一樣恐巴西,永不超生!

Originally posted by locklock at 2007-8-3 10:08 PM:

人家有八件U20,球證幫到出面,咁都...
有無諗過其實唔係恐韓, 恐日, 恐伊.....

其實係唔夠人打呢? 如果有個智利人出黎同大家講...
其實智利好好波, 只不過佢地恐巴, 恐阿, 恐墨.....
所以次次先輸比佢地o者....

聽完之後, 大家會唔會覺得個智利球迷有點白痴呢?

中國呢班後生仔雖然有潛質, 但紀律就真係麻麻,
踢人多過踢波, 亦將d反日情緒帶去場波到, 最後打唔出水準....

知恥近乎勇呀!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 中國無懼日本再次侵華!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。