<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)
返回列表 回復 發帖
樂樂森林(Lock Lock Forest),報到!
請大家多多指教!
李察臣好平,唔知升值能力高唔高呢!?
路蘭應該會成保頓重要棋子,又係平貨,應該幾荀!

人類出世也是一個離開也是一個

[ Last edited by locklock on 2007-8-6 at 11:07 PM ]

765 x 705 PIXEL下載

Originally posted by littlenic at 2007-8-6 11:09 PM:
有接近半隊同你一樣,Nugent同Torres我都驚佢地冇正選,唔敢買。
PS: 買踢兩場果D人好大機會多D分ga
其實係咪出場就會多D分!?因為我見托里斯係熱身賽有波入,
我想佢衰衰地都會出到半場掛?半場係咪少D分架?
紐根特應該會打正選的,因為始終都係重點收購,而簡奴又唔多見熱身賽出到。
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-6 11:13 PM:
terry, isaksson 都要抖多3個禮拜
torres, agger打得一場, 你諗下 你d後衛咁貴, 犀利
因為我執佐個前場,發覺好多錢乘,咁咪買三巨頭,三個中堅囉。
伊薩臣唔會真係出唔到麻!我驚呀! 泰利我有信心佢會出到,因為鐵打!

[ Last edited by locklock on 2007-8-6 at 11:21 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-6 11:31 PM:
計分方法, o係你個陣下少少見倒o個個&...
謝謝你的提點,但係我見佢個網站話,如果一星期過後,
有D球員會勁佐,升值,咁我係咪要即刻買鬼佐佢套現金?謝謝!

Originally posted by 艾力克 at 2007-8-7 12:09 AM:
2-3年前玩就可以賣左d升值o既球員賺...
謝謝提點!經過大家提供意見後,本人作出了微週改動,
因為阿仙奴和利物浦都要打歐冠外圍賽,所以CUT佐佢地D人了。
還有伊薩臣真係傷佐,用舒米高個仔好似唔多老黎!轉佐用羅賓遜守籠。
泰利都唔要了,用賣維迪,曼老聯一對中堅上呀!
阿倫史密夫替佐托里斯,因為對森多利亞,阿倫史密夫有波入!
艾加換佐愛華頓隻新兵菲臘積基爾卡,熱身賽都有上場。

阿倫史密夫 貝碧托夫 紐根特
李察臣 路蘭 柏杜夫 C朗拿度
維迪 里奧費甸南 菲臘積基爾卡
     羅賓遜

[ Last edited by locklock on 2007-8-7 at 01:07 AM ]

763 x 742 PIXEL下載

Originally posted by 艾力克 at 2007-8-8 11:38 AM:
確認既MEMBER:
Aristo~: S. S. LA...
我算唔算係神秘人呀?要唔要約出來見吓!

[center]可能係終極更改!熱刺&車路士混合體!
貝碧托夫&羅賓遜升佐值喎!100.09
[/center]
 英超  12/08/2007 車路士 主 伯明翰 <<<數魚腩
 英超  15/08/2007 車路士 客 雷丁  <<<報仇

英超  11/08/2007 熱刺  客 新特蘭 <<<數魚腩
 英超  14/08/2007 熱刺  主 愛華頓 <<<報仇

[ Last edited by locklock on 2007-8-8 at 10:16 PM ]

767 x 741 PIXEL下載

收到風車仔乜都唔出得!比沙路可能成為大籃籌!
摩帥話得十一個人用,新人好大機會上位!

車路士同時有球隊神射手杜奧巴與隊長泰利因膝傷,
分別需要休養2星期和1個月,而格連莊臣與馬隆達則在社區盾勇戰受傷,
還有波歷克、布歷治和洛賓等長期傷兵。據報「藍戰士」的主力陣容中,
只剩下林柏特、艾辛、祖高爾、約翰米基爾與卡維奴可健康地參與操練。

[ Last edited by locklock on 2007-8-9 at 12:15 PM ]
343 熱刺車路士 全部球員都係部署打兩場!)

比沙路 貝碧托夫
      戴倫賓特
祖高爾 馬白蘭基 薛維爾 贊拿斯
   卡華路 卡保奧 多臣
      羅賓遜

[ Last edited by locklock on 2007-8-11 at 02:40 PM ]

第一週 熱刺&車仔.JPG

第一週 熱刺&車仔.JPG (115.5 KB)
763 x 662 PIXEL下載

Originally posted by littlenic at 2007-8-11 03:38 PM:
淨打兩隊咁搏?一輸就大獲la bor...車仔都幾多傷兵,
唔知邊個冇事,我淨係買左J.Cole
車仔一定出卡華奴,落佢無死。
薛維爾肯定有得落,因為中場多傷兵,佢都可以打吓右閘。
祖高爾上季小落場,所以低分,其實係超荀貨。
比沙路好大機會打正選。
其實,我用這四件車仔戰將,係因為佢地都係社區盾出過場。
通常摩帥都會用第一場正選球員在社區盾做後備。

車仔同熱刺第一二輪對手不強,好有投資價值!
曼聯頭兩場都係硬骨頭,好難大數!

[ Last edited by locklock on 2007-8-11 at 03:48 PM ]
Originally posted by Aristo~ at 2007-8-11 03:48 PM:
賓希冇 都可以一用既
又唔係貴
仲有, 你唔用曼魚既人既?
英超  12/08/2007 主  雷丁   
英超  15/08/2007 客  樸茨茅夫

唔多睇好曼聯可以輕取對手!
第二場老樸勁難打,曼聯好驚老樸!

卡華奴點睇都好過賓希姆啦!

[ Last edited by locklock on 2007-8-11 at 03:55 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。