<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)
返回列表 回復 發帖
我係Yahoo 英超聯 (2007 - 2008) 的勇勇!包尾大番!
睇黎都係無機會翻身了,等住輪輪比人扣分是好了!

人類出世也是一個離開也是一個
我是一隻小菜鳥,有事想請教大家。
其實如果我早得濟換佐D人走,會唔會無分加架?
最好應該乜野時候換走D人,謝謝大家指教!謝謝!

My

有無人可以答到我上面個問題,心感五內!

[ Last edited by locklock on 2007-8-19 at 09:10 AM ]

D Day.JPG

D Day.JPG (5.1 KB)
133 x 89 PIXEL下載

Originally posted by 艾力克 at 2007-8-19 02:32 PM:
deadline之後轉人, 係唔會影響你o個week o既得分
至於咩時候換人, 你就"交下學費"先喇
你今週個中場線爆分喎
換人換到七彩先有咁既結果,唯一保留了羅賓遜,因為太低殘!
40分過時我打散曬D人,跟據現實數據和對賽對手再執過。
我咁問,因為我執完之後,無端端由尾幾,跌落榜尾,覺得好怪。
我驚係我執得唔著時,攪到有分加加唔到,所以全面滑波!

我們當中有個高人 R Styles 排行14!

[ Last edited by locklock on 2007-8-19 at 03:39 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-19 03:49 PM:
我今季目標係要擊敗你同rated-r, 之後先爭入頭4-5
佢雖然第一, 但尋日已經踢晒
邊敢呀!我係一隻小菜鳥,還有好多不明之處。
我昨日3分2人拿到分,今日還有兩件未出場,
咁如果我依家走去換走未出場過兩件,
會唔會導致我今日拿唔到分架?謝謝!

YEAH!!!今晚兩件都交到貨,曼城既!伊蘭奴同李察士!
今次真係D-DAY啦!

[ Last edited by locklock on 2007-8-20 at 12:16 AM ]
我是一隻小菜鳥,又想發問啦!
其實依家係咪未打定D分架?
因為我今早排19,現在排20。

還有我急不及待又打散佐個陣,
會唔會影響我現在的排名加?

Originally posted by Edgar Davids at 2007-8-21 10:57 AM:
每周得分飛躍大獎應該不可能轉的...
我從榜尾飛躍上20,唔知咁算唔算飛躍黎?
其實版大辛苦啦,因為飛躍要自己計,謝謝!

第四輪快到啦,請問第三輪計好分未,唔係到時計唔到架啦!

[center]

版大皇恩浩蕩

樂樂提早畢業
[/center]

[ Last edited by locklock on 2007-8-24 at 12:04 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。