<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by littlenic at 18-8-2007 19:49:

紐根特,全隊最cheap果個,果然便宜野冇好...
Kanu 剛與樸茅續約一年,看來 Nugent 要與 Mwarurari 爭正選了。
以 Kanu 的身價及地位,不可能接受打後備的........
Originally posted by littlenic at 18-8-2007 19:52:

唯有寄望一陣S Taylor出正選..不過助攻力軒達臣應該會好D,價錢方面又真係冇乜所謂,如果得到分ge話
你最好寄望 Cacapa 無正選......起碼有個中堅打........
不過中堅得 CS 分.........好難打到 Kolo Toure 咁.........
Originally posted by littlenic at 18-8-2007 20:00:

上場S taylor都有assist ga...

*James失波
有 assist mean nothing........
佢唔係大 Sam 愛將.............

Anelka 打得咁好, 無計啦....
Originally posted by Aristo~ at 18-8-2007 20:03:

係要攪對抗下話

兩個一齊入波唔得既
我有 K. 舒米高,你話我會唔會比機會曼聯入波??
Originally posted by Mun at 18-8-2007 20:11:
我係新手,想問聲係咪就算自己球員升左值,賣果時都只可以收番未升值前的原價架?
係咖~~
所以當一個球員升值多過$2,除非佢無正選,
唔係唔好立亂賣呀~~~

本週瀨野球員:安歷卡
小弟 $11.00 買入,本週賣左.......................

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-8-18 at 08:48 PM ]
Originally posted by Aristo~ at 18-8-2007 21:15:

咁聽晚Tevez要射爆舒米高
我好有預感聽晚會0:0,舒米高會爆分。
跟住$8偷 Tevez 就......
Originally posted by Aristo~ at 18-8-2007 21:24:

唔好掛
聽晚諗住出去睇波
唔好0:0呀
會悶死架
3:3算喇
和波既話
咁舒米高點升呀衰公
1:1 都唔得........
To Nic Nic, 你好野!!!

Originally posted by Aristo~ at 18-8-2007 21:56:

唔好咁喇
曼城而家排緊老二
和一場都保得住前4掛
我係要舒米高, no matter 曼城 1st or 20th.............
Originally posted by littlenic at 18-8-2007 22:06:
熱刺黎料~

Jenas助攻,1分鐘1-0

一個唔該,又2-0,又馬白蘭基...
點解今場發癲既人,下場都咁難打咖?
Kanu 1G 1A 下場對車仔,馬白蘭基 2G 下場對曼聯..........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。