<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by eqhigh at 18-8-2007 22:14:

終於發威
可惜下場對mu...唉!
買唔過~買唔過~
兩球遮....... 一陣 Yorke, 67臣, Chopra 一人一球就知.........
Originally posted by littlenic at 18-8-2007 22:22:

Wigan 1-0 Sunderland ,Sibierski助攻
Jenas入左球,3-0lu
暫時1G2A
我話 Mcbride 會爆佢真係爆............
唔係跟風要 Healy,我入咗 Mcbride 咖.......
Originally posted by 艾力克 at 19-8-2007 01:37:

痴線架, 隊波成日無端端有個無得踢
都冇聽過話 ljungberg 唔出得
韋斯咸副隊長以狂風掃落葉姿態失勢...............
Originally posted by eqhigh at 19-8-2007 22:42:

Aristo~~~~~~~~~~~
大家一齊為Malouda打氣~~~
Originally posted by Aristo~ at 20-8-2007 03:47:

博到個12碼^^
不過唔高分
0.5 分........................................................................
Originally posted by Aristo~ at 20-8-2007 22:19:

ED就happy喇
舒米高CS
我而家轉用了 Carson.................
富咸傷了 Mcbride...................
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=9#pid2302653

玩家                    球隊                  分數

rock857            Power It Up        64.0
coolyiceman    johnny@AC milan     64.0

兩位會員皆未能在三日內出現,怎麼辦?
Originally posted by eqhigh at 20-8-2007 21:03:

yahoo錯左好多野
佢會無啦啦加個Clean sheet比你
又會無啦啦減你一個SOT

你而家換人都係下一week既事
所以唔會影響上week
每周得分飛躍大獎應該不可能轉的吧........
能夠在單賽中得分比雙賽多4倍的只有他..........
我自覺無可能做得到.........
Originally posted by littlenic at 24-8-2007 13:38:
係中遊浮沉
本周保頓同打比郡對家係咪信得過?
雷丁依家用緊邊對閘?伯明翰又有咩好推介?
我就唔會用.....雷丁傷兵太多....伯明翰用唔過....
雷丁左閘永遠係 Shorey, 右閘有 Murty, De la Cruz....
Murty 傷咗......
Originally posted by harvey22 at 24-8-2007 15:07:

太貴....我唔好要 Terry 搏佢反底....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。