<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by raymond302 at 27-8-2007 02:47:
nani 今場有7個FOUL
好彩有波入, 否則O的分實低到嘔
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=13#pid2311815

你究竟要唔要分??
贏咗點解唔出聲???
希望各位玩家留意:

如在對下星期六香港時間下午3時正不留言
你這週的不會獲得加分

而你是在榜尾五隊不留言
你以後如果獲獎也永不加分

多謝各位合作 ~
Thanks Daddy Bright for the quote ~~

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-8-27 at 09:51 AM ]
Originally posted by littlenic at 27-8-2007 10:00:

今個星期最尾,減定我都得,

Tevez & Scholes
你係衰太多作客兵....
而且 Shorey, Healy, Kirkland 都幫唔到你........

PS: Sibierski 下場作客 vs. Newcastle......

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-8-27 at 10:12 AM ]
Originally posted by littlenic at 27-8-2007 10:15:

Sibierski上場被人37分鐘踢傷左
咁就放得啦.....
今周換晒你愛隊就無問題啦.....

Originally posted by littlenic at 27-8-2007 10:24:

不過真係未到最後,都唔知賓sir出邊個...,依家keep住個芬倫,同入左托利斯先。
.........

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-8-27 at 11:38 AM ]
Originally posted by littlenic at 27-8-2007 11:28:

不過利記再之後果場賽程難打,作客對樸茅。

反而你隊愛隊今場賽程同下場賽程都good
樸茅先賣啦....我哋榜首既 RR 每周都清晒所有 players 添啦.............

我愛隊我無偷啵.....反正 Carr, Ramage 長唞, Martins 有小傷, Luque 又去咗 Ajax.....
正選轉換不大.....到時買都未遲......

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-8-27 at 11:53 AM ]
Originally posted by terencey at 27-8-2007 11:47:

柏列達賣咗俾小保加了 ......
Jack Hobbs

Date of birth    :  August 18, 1988 (age 19)
Height            :   6 ft 3 in
Playing position : Centre-back, [Defensive Midfielder]

Number          : 46

Originally posted by wizard000 at 27-8-2007 12:02:

喂..你未加分俾我ar...5 分
Sorry..... Miss 咗......
Originally posted by terencey at 27-8-2007 12:17:

賀比斯?? 呢個小朋友咁多甩漏, 我係賓 SIR 就真係唔敢用佢 .....
將就吓啦....得返呢個中堅咋....... 唔通要 MoMo 客串咩 ?
Originally posted by terencey at 27-8-2007 12:34:

話唔定毛毛真係好過佢架 ......
毛毛太粗野喇....打 DMF 最多輸 Freekick, 打 CB 我驚會.........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。