<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rated-R at 2007-8-17 09:48 PM:
試貼

B. Mwaruwari  (POR - F)
D...
阿迪達超fit(基本上成隊Everton都好fit),可惜冇係好夠錢,買唔到。

試陣

Nugent
D Healy
Santa Cruz

史高斯
希比
Sibierski
贊拿斯

尼史葛
舒亞拿
軒達臣(Portsmouth)

占士

俾D意見
Originally posted by Rated-R at 2007-8-18 12:12 AM:

今week不用兵工廠人,點解???唔知呢
唔係ah,你有用Clichy,我有用希比,不過講真未必贏到Blackburn
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-18 11:21 AM:

傷兵問題, portsmouth今場會重召m. taylor, 可惜尋晚已經轉左做 evra
臨截見到,驚軒達臣冇得出,是但轉左S Taylor
Originally posted by Edgar Davids at 2007-8-18 07:19 PM:

S. Taylor 其實仲怕冇正選過軒達...
我見果個Rozenhal得分唔高...上場S taylor又有得出,蘋果個預測陣容又有佢份,所以買左...

我唔知軒達臣咁堅,乜位都打得,我以為佢打左閘,又會同M taylor撞
Originally posted by Edgar Davids at 2007-8-18 07:38 PM:

有價值既,正如C7,$22打>22分波,真係唔可以話貴...........
紐根特,全隊最cheap果個,果然便宜野冇好...
Originally posted by Edgar Davids at 2007-8-18 07:50 PM:
To Nic Nic.....
唯有寄望一陣S Taylor出正選..不過助攻力軒達臣應該會好D,價錢方面又真係冇乜所謂,如果得到分ge話
Originally posted by Edgar Davids at 2007-8-18 07:56 PM:

你最好寄望 Cacapa 無正選......:...
上場S taylor都有assist ga...

*James失波
熱刺黎料~

Jenas助攻,1分鐘1-0

一個唔該,又2-0,又馬白蘭基...

[ Last edited by littlenic on 2007-8-18 at 10:08 PM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2007-8-18 10:18 PM:

兩球遮....... 一陣 Yorke, 67臣, Chopra 一人一球就知.........
Wigan 1-0 Sunderland ,Sibierski助攻

Jenas入左球,3-0lu

暫時1G2A
Originally posted by Edgar Davids at 2007-8-18 10:27 PM:

我話 Mcbride 會爆佢真係爆............
唔係跟風要 Healy,我入咗 Mcbride 咖.......
我都要左Healy,不過Mcbride依家傷出左,一陣應該輪到Healy入波ga la
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。