<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by harvey22 at 2007-9-29 11:57 PM:

7-4.... reading keeper maybe -20points lol
之前雙賽週對man u + che都冇扣咁多,下場雷丁主場對打比郡,跌低D好
Originally posted by 自由神 at 2007-9-30 12:01 AM:

你個aston呢場波打得唔差,評分應該唔低
好似好多射門,同F Torres差唔多,多射門但入唔到波。

Rooney Go Go Go
想問下Vidic20分鐘被人整傷左出場,有冇CS ga?
Originally posted by 2000 at 2007-10-9 10:05 PM:

咁到時睇定d轉龍門先....多...
我都偷左VPS(放Rooney),Fabregas + Dempsey,NH3 Ammonia(據說Lehmann好似ready復出)。

唔係69.5分都要減分咁邪ah...

[ Last edited by littlenic on 2007-10-9 at 10:19 PM ]
Originally posted by 2000 at 2007-10-19 01:48 PM:
[url]http://www.physioroom.com/news...
我都想知Arsenal會出Ammonia定係裂紋?主場對保頓都好有信心。

V Persie + Senderos傷左真係慘...轉就應該會轉Adebayor + sagna
Originally posted by Edgar Davids at 2007-10-19 04:22 PM:

看 Preview.

我就將 Adebayor 轉了 Bellamy, 因為 Adebayor 在沒有 VPS 的情況下一般都沒大表現.
保頓今季作客真係唔突出,Arsenal應該贏到,差在邊個入波,依家我有Adebayor+Fabregas都夠,雖然Da Silva復出,但入波重責都應該擺係Adebayor到,應該搏到入波。我覺得有比比拿美更好ge選擇,我鋒線暫時係Adebayor + Mpenza + Healy。
Originally posted by Edgar Davids at 2007-10-19 05:41 PM:

保頓係阿仙奴剋星, 對親都打高...
剋星呢點我都有考慮過,不過冇左Big Sam,剋唔到掛。

Dempsey我都入左,Elano就冇不過都有個唔差ge M Petrov。

暫定:
Adebayor + E Mpenza + Healy
M Petrov + Utaka + Fabregas + Dempsey
G Bale + Arbeloa + Sagna
Lehmann

想換走Utaka,但又唔夠錢
打少個Arbeloa...本來超低價買左,又唔夠錢買過第二個好D,不過講真其實唔太睇好今晚liverpool
Originally posted by 艾力克 at 2007-10-20 09:42 PM:

放左kuyt, 入左rosicky
rosicky唔好低分過kuyt呀

rosicky後備

[ Last edited by 艾力克 on 2007-10-20 at 09:43 PM ]
Kuyt入兩球...果然係神燈,覺得利記贏唔到,佢就贏俾我睇...

E.D.又話入波重責係rosicky度ge

冇出D Healy tim

[ Last edited by littlenic on 2007-10-20 at 10:10 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2007-10-20 10:30 PM:

kuyt -> mccarthy -> rosicky
入波o個兩個冇揀, 揀左個後備

仲有arbeloa, healy...
所以國際賽前後都好少玩
Rosicky真係入到波,好野
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。