<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-1 11:15 PM:
Liverpool 3:0 Derby !!!!

Fernando Torres My lovely !!!!!!!
ALSO Anelka ~
你連中兩個~~
bale
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-1 11:28 PM:

Xabi Alonso 2Goals................
6:0..very very恐怖

費托
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-1 11:38 PM:

Liverpool 仲唔多想收油........
Derby 真係慘.............

仲廢過前季 Sunderland, 上季 Watford.............................
Dempsey好似有個assist,,1G1A
開心死你啦
Originally posted by 艾力克 at 2007-9-2 12:06 AM:
睇左tot同liv兩場波, 即刻放左riise, 入healy,bale
再入埋derby對家 C. N'Zogbia

仲有$6-7, 唔知買唔買c朗好呢
反爆Derby~~~
買晒Derby既對手會好掂
今week 暫時94.5
衝破300 大關
Originally posted by kakeidevil at 2007-9-2 01:11 PM:

Doneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~

Kakei~
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-10 12:38 AM:

冇人計分, 加唔到........
開學冇耐..so busy
夜d 如果得閒就會出分咖喇
Originally posted by 2000 at 2007-9-25 08:15 PM:
26FUN LEAGUE  Week 5 得分表:

1...
Originally posted by 2000 at 2007-9-25 08:29 PM:
26FUN LEAGUE  Week 6 得分表:

1...
2000 巴打,,
大感謝!

雖知要計番3week加埋既分需時甚多
但2000巴打你依然幫我地計分
真係非常非常之唔該晒

依排好忙好忙,好對唔住咁多位兄弟
因為我自己既私事令大家遲遲都未有得加分
真係好唔好意思!
Originally posted by donald15 at 2007-9-26 12:05 AM:
建議:
不如每週加分比負責計分既版友以示報答負責無人肯做既計分之恩
依個當然啦,,有巴打咁辛苦幫我地計分,一定要有d 報酬既
每週幫手計分既都會+3
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。