<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wizard000 at 2007-8-6 02:25 PM:

POST你個陣黎睇睇..
我玩左yff成3年..
我都係
玩下姐, 我又唔係要挑你機
仲有5日先開league, 到時先confirm倒陣容
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-6 03:35 PM:

我都係
玩下姐, 我又唔係要挑你機
仲有5日先開league, 到時先confirm倒陣容
咁我挑你機喇~
Originally posted by eqhigh at 2007-8-6 03:50 PM:

咁我挑你機喇~
你唔知我好鍾意儲獎盃架咩
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-6 03:59 PM:

你唔知我好鍾意儲獎盃架咩
亞軍都有獎盃咖
有冇人知yahoo幾時會update下d新球員資料...好似Bojinov, Santa Cruz等等...如果唔係好難執隊波...
年年開季都係咁
隊隊大汁位
樂樂森林(Lock Lock Forest),報到!
請大家多多指教!
李察臣好平,唔知升值能力高唔高呢!?
路蘭應該會成保頓重要棋子,又係平貨,應該幾荀!

人類出世也是一個離開也是一個

[ Last edited by locklock on 2007-8-6 at 11:07 PM ]
Originally posted by locklock at 2007-8-6 11:04 PM:
樂樂森林,報到!
請大家多多指教...
有接近半隊同你一樣,Nugent同Torres我都驚佢地冇正選,唔敢買。

PS: 買踢兩場果D人好大機會多D分ga
Originally posted by locklock at 2007-8-6 11:04 PM:
樂樂森林(Lock Lock Forest),報到...
terry, isaksson 都要抖多3個禮拜
torres, agger打得一場, 你諗下
你d後衛咁貴, 犀利
woo I join
多多指教...
Team Name: assbear1224
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。