<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)
返回列表 回復 發帖
終於比我上到前十啦
真係辛苦

今week拎第三
本身以為有高捷斯基,,今鋪死硬啦..
點知越打就越high
先係Elano & Rosicky..
而家再黎多個Rooney~~

總算執番身彩
1) 每週冠軍
季軍           eqhigh               Jackson_'s_Team    88.50         +3

+3

繼續殺呀!!!

今week好多人都想用,,Doyle,Benjani,K.Miller....
可惜冇位入..
希望唔好咁黑..佢地爆分而我自己用果d冇表現喇
Originally posted by littlenic at 2007-10-27 07:28 PM:

我見你果隊用左McCarthy?布力般作客對熱刺好咩??Jol被人炒左la bor,應該唔會再咁弱la掛
我都想用馬華路禾尼咖
不過唔夠錢
因為我係McCarthy未升之前偷左佢..即係11蚊到

BTW,,Gordon 冇左 CS喇
升上前5
每月最佳球隊
竟然會有我份

Aristo臨尾發力,咁就比佢追過左喇
恭喜晒Aristo呀~

1) 每月最佳球隊 (十月: week 8 - week 10)

第三個月      玩家                    球隊                        分數        得分
冠軍          Aristo~               S.S.LAZIO                  298.00        +15
亞軍         eqhigh          Jackson_'s_Team               294.50        +12
季軍        Edgar Davids          E.D. Duff                  271.00         +9
殿軍           gout                  assbear1224              267.50         +6
第5名          feeon                  Triple A                   267.00        +3
加埋另外果6分

亞軍         eqhigh          Jackson_'s_Team               294.50        +12

希望下個月會繼續好運喇~
Originally posted by 2000 at 2007-11-7 11:11 PM:
26FUN LEAGUE  Week 11 得分表:

...
爭啲落埋有得必有失
今week真係廢爆呀~
咁又跌番出十大啦
Originally posted by kakeidevil at 2007-11-19 10:12 PM:

#?
2分
Originally posted by 艾力克 at 2007-12-8 06:40 PM:

而家你唔信bolton, 咁佢咪唔會lai野囉
轉左做Rozehnal, 不過我連佢係邊個都唔知
羅辛奴,捷克中堅,頭鎚、身形都一流
缺點係典型高大中堅都會有既缺點:轉身慢
間唔中上黎助攻,隨時有斬獲,正選亦算穩定。
絕對係平野之中既筍盤!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。