<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-5 07:54 PM:

到時咪知邊個好
你隊波叫咩名
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=2#pid2278965
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-6 03:35 PM:

我都係
玩下姐, 我又唔係要挑你機
仲有5日先開league, 到時先confirm倒陣容
咁我挑你機喇~
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-6 03:59 PM:

你唔知我好鍾意儲獎盃架咩
亞軍都有獎盃咖
terencey -- YNWA 係terencey兄,,right?
又多一位活躍會員加入

[ Last edited by eqhigh on 2007-8-7 at 10:15 AM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2007-8-7 10:54 AM:
我發覺我睇唔明中文...... @@""""
請問各位點轉英文?
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2276642

Originally posted by CHECSS at 2007-8-7 05:48 PM:

我個陣 ...........

幫幫忙 , 指點下 ........
勁!
後防線超超超超超超超超超超超超正!
雖然係貴左d ..但個個都好勁,,
樸茅既組合!勁!
加利夫巴利雖然未必有正選,,但勝在平

中場線用左兩個新人..兩個都冇咩問題~
巴利屈機~可惜賽程一般
艾辛!正!
唯一係馬斯查蘭奴,,雖則4.1超值
但防中係YFF唔會拎得好高分,,而且佢單賽
搏67臣

前線杜奧巴~又係屈機~
Nugent未必有正選..用下d升班馬既神射手仲好
Originally posted by CHECSS at 2007-8-7 09:00 PM:

how about Earnshaw ???
依個我有~~
Originally posted by wizard000 at 2007-8-9 12:51 PM:
我睇大家冇一個知道布力般對維拉個場波改期..所以佢地今週打一場only
依個我知,,
因為布力般要打足協盃而改期
YFF又同上年一樣..冇update d資料

所以幾想用Bentley都冇用到
Originally posted by terencey at 2007-8-9 04:06 PM:

係呀, 不過我其實都幾初哥吓, 只係牛刀小試 .......  
我上年都係~玩玩下就熟咖喇
Dawson

咁就死左一件....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。