<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)
返回列表 回復 發帖
估唔到第一週得咁少分
不過睇住隊波係咁追上去先過癮

m. taylor 係冇左正選, 定狀態未好所以兩場都俾佢後備上場呢?
utaka 同 bianchi 用唔用得過呢?
Originally posted by littlenic at 2007-8-16 11:58 AM:

第一週「訓」直...兩個食紅牌,P Robinson輸到...,積基爾卡、J Cole

暫時排33,仲灰過上年開季...
乜你想開兩隊波咩?
Originally posted by harvey22 at 2007-8-17 12:48 PM:

i might give robbie keane a shot~ but not the backline haha
i prefer d. bent
but i have 3 ppl in the frontline already
Originally posted by Mun at 2007-8-17 03:40 PM:

各位,我今年第一次玩,唔係好清楚規則,想問:

以上regulations係咪即係話我每星期一定要最少發message一次?定係有加分或扣分果次先要留言?
有加分或扣分果次先要留言
nugent (vs BOL)
richardson (@WIG)
chimbonda (vs DER)
ben haim (@LIV)
m. taylor (BOL)
gordon (@WIG)

大家對上面6個球員有咩意見?
聽日先check倒richardson同taylor有冇得踢~
rated-r:
你除左覺得koumas好之外, 仲有咩原因令你buy kirland唔buy gordon呢?
Originally posted by Edgar Davids at 2007-8-18 10:30 AM:

Kirkland 平,新特蘭進攻能力弱。
我睇其他玩YFF揀 Kirkland 既人講咖~~
我見新特蘭防守唔算差, 最緊要肯搶中場, 所以先buy gordon咋
而且打機好出名

傷兵問題, portsmouth今場會重召m. taylor, 可惜尋晚已經轉左做 evra

[ Last edited by 艾力克 on 2007-8-18 at 12:14 PM ]
Originally posted by eqhigh at 2007-8-19 01:35 AM:

唯一救星-迪維斯

不過gordon等等已經犧牲左
痴線架, 隊波成日無端端有個無得踢
都冇聽過話 ljungberg 唔出得
Originally posted by locklock at 2007-8-19 01:48 AM:
我是一隻小菜鳥...
deadline之後轉人, 係唔會影響你o個week o既得分
至於咩時候換人, 你就"交下學費"先喇
你今週個中場線爆分喎
Originally posted by locklock at 2007-8-19 03:34 PM:

換人換到七彩先有咁既結果,唯一保...
我今季目標係要擊敗你同rated-r, 之後先爭入頭4-5
佢雖然第一, 但尋日已經踢晒
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。