<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)
返回列表 回復 發帖
試貼

B. Mwaruwari  (POR - F)
D. Healy  (FUL - F)

M. Arteta  (EVE - M)
S. Davies  (FUL - M)
L. Valencia  (WIG - M)
J. Koumas  (WIG - M)
J. Jenas  (TOT - M)

N. Shorey  (RED - D)  
G. Clichy  (ARS - D)
P. Chimbonda  (TOT - D)

C. Kirkland  (WIG - G)
Originally posted by littlenic at 2007-8-17 22:45:

阿迪達超fit(基本上成隊Everton都...
今week不用兵工廠人,點解???唔知呢
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-18 10:24:
rated-r:
你除左覺得koumas好之外, 仲有咩原因令你buy kirland唔buy gordon呢?
同我玩開D人都知,我從不會用10蚊買個Keeper
而且,韋gun除了koumas好之外,還有另一人好

[ Last edited by Rated-R on 2007-8-18 at 12:56 PM ]
Originally posted by littlenic at 2007-8-18 00:19:

唔係ah,你有用Clichy,我有用希比,不過講真未必贏到Blackburn
我決定放棄用我的愛將Clichy
賓尼 VS Clichy 好危險,Clichy喜於上腳助攻,賓尼系ars train出來既人,彼此相熟對方,唔搏
希比,Cecs,Roic太過技術型,對著暴力般人盯人防守,只怕波都定唔到,及不停傳失波
Originally posted by feeon at 2007-8-18 14:37:

係唔係L. Valencia ?
系ar,上腳多(易搏犯規),攞位靚(成日爭贏波),剩玩PI,TW已夠
Originally posted by eqhigh at 2007-8-20 19:46:
發覺YFF尚有唔少錯漏,,相信會有唔少分既更改
所以都係得個分定番落黎先出分
預計會等到星期三,,四先出分
大家就稍等一陣啦
冇錯,計少左個AST
Originally posted by eqhigh at 2007-8-20 21:34:

tevez
佢射中一次堵
Originally posted by eqhigh at 2007-8-20 21:58:

但而家佢0分
我一定唔用佢low,廢Sir並不了解南美士兵
筍盤速遞~
路透倫敦    電---阿森納(阿仙奴    )主教練溫格(雲格)周四稱,該隊門將萊曼(列文)跟腱受傷,將錯過周六主場對曼城    的英超聯    賽。

溫格在新聞發布會上稱,萊曼在周三德國    2-1擊敗英格蘭    的友誼賽中舊傷加劇。

溫格稱:「我想萊曼將缺陣兩周或更長時間。他明天將在德國接受一位專家的診斷。這是舊傷,但現在傷情加劇。」

溫格說西班牙球員阿爾穆尼亞(艾梅利亞)將頂替萊曼出場,他還希望阿森納屆時能終結曼城本季至今不敗的記錄。
大鑊,打少兩個半........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。