<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rated-R at 2007-8-27 05:57 PM:

一個冇CS但仍能拿5分以上的翼衛,一個Debut扲YC降格至中級DF的A級邊衛
我都諗住用riise轉佢
Originally posted by eqhigh at 2007-8-27 07:32 PM:

我反而用左法比
我用左hleb
3個阿記中場都有人用, 莫非黎緊o個場嬴硬
Originally posted by Rated-R at 2007-8-27 09:59 PM:

我貪Rosicky愛浪射咋
原來bale係推左上去打左中, 咁下場打左閘就未必有依個分喇
Originally posted by Edgar Davids at 2007-8-31 09:56 PM:

So Sorry~~
只有體版版...
唔怪得你唔自己加分啦
副版主果然無d
Originally posted by harvey22 at 2007-8-31 11:54 PM:
Rochemback + Pepe Reina

or

Downing + Schwarzer
上場聯賽對住newcastle係咁射喎, 上場歐協仲入埋波添, 搞到我都心思思
我暫時有downing+reina喎
Originally posted by harvey22 at 2007-9-1 12:21 AM:

But his stats Zero SOT till now...
kasper輸0:1 o個場都有18.5分, CS唔係咁重要姐
雖然我有reina, 不過derby射10中1都已經可以令你又冇save又冇cs, 到時咪仲衰
save 2pt, cs 5pt, 你諗你喇

就係見佢有咁多射門機會先覺得玩得過, 好彩佢個 0 sot 反映唔倒佢o既能力, 佢依排真係好fit, 一定fit過你講o個個unfit mido

[ Last edited by 艾力克 on 2007-9-1 at 12:27 AM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-1 12:38 AM:
My Little Squ...
利物浦大勝乎?
睇完上場波覺得babel冇乜用
riise又唔知有冇得踢

至於前鋒出邊個, 就真係你先知喇
最後關頭放棄左rr好鍾意o既healy, 轉左做場場隱形o既tevez
場場都可以博就係中游班o既好處
輸左都係中游, 嬴左就變中上游
Originally posted by Rated-R at 2007-9-1 09:26 PM:
Helb(ARS),G4(LIV)鐵定唔出
咁快知hleb唔出得?

given, healy就唔出得
Originally posted by Rated-R at 2007-9-1 09:57 PM:

hleb病了
doubt for illness
希望佢快d好番啦, 唔係wenger就會出walcott喇~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。