<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by littlenic at 2007-9-2 12:10 AM:

N'Zogbia臨尾食牌,可能會跌少少價
冇sot + yellow
應該跌~1.5, 正!!!
Originally posted by littlenic at 2007-9-2 11:33 PM:

我都覺...只有一場打比郡信得過
而家個陣係...
van persie, berbatov, healy
nani, c n'zogbia, utaka, hleb唔知轉邊個
terry, arbeloa, bale
reina
仲有$7都唔識用

o係hleb同rosicky之間揀中hleb

[ Last edited by 艾力克 on 2007-9-2 at 11:45 PM ]
malouda踢得咁好竟然得4.5分, 等我仲o係soccernet睇倒3-4射3中添
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-3 12:27 PM:

又 VPS, Helb 又 BBtov, 你仲前三季咁開 5:4 咩.......................
另外 Nani, utaka 有冇正選都成問題...........
咩5:4呀?
utaka冇正選? 佢唔打正選邊個打呀?
有力量有速度, 仲好fit添
而家仲有$15剩呀
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-3 12:58 PM:

比我識穿咗你都唔睇波嘅原來.....
我睇左utaka對保頓o個場踢得幾好囉, 邊有咁多時間睇波喎
睇數據咪得囉

唔睇波o個個係咪你呀, o'neal好似走左喇喎

我鍾意後上多過領跑, 你咪理我

[ Last edited by 艾力克 on 2007-9-3 at 01:08 PM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-3 01:24 PM:

[img]http://uk.premiership.fant...
唔係夠唔夠膽o既問題, 係夠唔夠錢o既問題
你有$21, 我得$15
你要我答我實話夠膽架
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-3 01:45 PM:

唔係夠唔夠錢o既問題, 的確係夠唔...
你之前...剩係話中場線咋喎
你咪咁買囉, 睇下下週你會唔會加我分
冇分我都玩架
gordon or kirkland?
我見nani唔係first team即刻轉左(elano)
不過佢都有一個assist
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。