<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)
返回列表 回復 發帖
Lock Lock Forest

人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by littlenic at 2007-8-24 11:26 PM:
我睇好韋根bo~我有Sibierski同Kirkland
Sibierski <<<我反彈都係靠佢!!!
版大請+5分

[ Last edited by locklock on 2007-8-25 at 01:09 AM ]
Originally posted by littlenic at 2007-8-24 11:40 PM:
上周唔駛扣分都係靠佢
韋根升超後,對親韋斯咸都好有計,但今季要對古比士利,
可能就無咁易啦,事關古比士利帶查爾頓之時都贏過韋根。
查爾頓同韋斯咸都係倫敦會,今次應該唔會再放虎歸山了!
版大請+2分

Originally posted by Edgar Davids at 2007-8-25 07:26 PM:
已 Confirm 雙...
高治無得打,壞事打後備,四哥休息。
艾加都唔打,希比亞頂上,明顯留力!

Sibierski 好彩沽佐佢,37分鐘比人換走佐!

原來我換少佐隻,韋斯咸隻美國仔無出到,我依家先知,今次大檸樂了!
卡維點數贏曬,可惜就係爭個入波!杜巴都有一個助攻。
馬路達和菲臘斯點數都好勁。戴亞和里奧曲加企足全場乜都無做過!
馬田拿臣都取好多分,安頓費甸南一合格啦!
滿以為格連唔會比人破處,點知又係見紅!
比拿美簡直係足壇毒藥!

[ Last edited by locklock on 2007-8-26 at 12:34 AM ]
Originally posted by Rated-R at 2007-8-26 12:18 AM:
卡維真勁,shoot左9球先1球,仲要唔入~!
下次咪搞我喇
射唔中都好似有分架!咁好難貼得中今晚d前鋒好似無乜邊個做到野!

Originally posted by eqhigh at 2007-8-26 01:18 AM:
係冇分
做到野既,我諗係安歷卡啦,都算多人用
不過卡維好努力搏到好多其他分數,應該會有分分架既!

戴亞又斷腳啦!

估唔到無波入係咁苦! -1

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。