<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】社區盾-曼聯 vs. 車路士
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-6 12:18 AM:

我都幾like 佢........只不過佢講野有D.........
我講野都好寸嫁!
Originally posted by 自由神 at 2007-8-6 12:18 AM:

如果車仔贏左,我就自然睇唔到摩師同班球員既心理同表情反映。
我就唔會觀察到佢地既心理質素!
如果車仔射十二碼贏左,你又會覺得影響到車仔取冠軍既機會嗎?
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-6 12:18 AM:

我都幾like 佢........只不過佢講野有D.........
我覺得佢講嘢好寸
但他做領隊都算幾好
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2007-8-6 12:22 AM:

如果車仔射十二碼贏左,你又會覺得影響到車仔取冠軍既機會嗎?
當然啦!贏就一定好過輸。
不過我真係唔會迷信,當年利記咩50年贏一次歐聯呀,咩最多三冠呀
我一定唔信。
Originally posted by 自由神 at 2007-8-6 12:16 AM:

我點解咁欣賞摩師,就係因為佢既心理質素真係好好!
無論面對咩景況,佢都可以理性處理!
咁係你未見過佢輸左波之後個樣o者,
佢輸波發火賽後唔同對面領隊握手, 我都見過....

佢的確係好好領隊, 但話佢eq好我又唔係咁睇,
錯覺佢好, 係因為佢地隊波成日贏, 輸波少...

輸得咁少, 有火都無機會發啦!!
車仔次次都輸12碼, 上次歐聯又輸比利物浦,
睇黎12碼係佢地黑星~
睇完成場, 好明顯兩面有個別球員都未上力....

曼聯既里奧, 施維斯達, 蘭尼都係麻麻地....
里奧同泰利最大既分別就係發夢既次數, 前者一定比較多....

布朗睇黎加利仔出番黎又會打回後備, 分分數連個後備位都比埋巴斯利...
睇完艾夫蘭既表現, 明白老費點解會由得軒斯走啦, 因為位置上既活動性比軒斯大...

睇黎迪維斯如果加盟得切, 星期六大有可能後備上陣,
好明顯rooney一個打前面完全唔夠力....

講態車仔果邊仲衰, 艾申, 祖高爾, 尤其林柏特, 直頭可以用 "不知所謂"去形容....

成場隱形, 一比波就失.....奉勸車仔千其咪賣走波力克,
萬一林柏繼續咁沉落去, 佢地都幾煩,
如果唔賣波歷克, 唔出林柏仲可以用佢代替....

至於賓希武.....後備佢仲ok既, 亞歷斯快d黎好d啦....
馬路達完全對辦, 格連莊臣麻麻, 呢兩樣野加速洛賓被賣走,
套現買丹尼爾似乎勢在必行....

今年車仔同united仍然有排鬥, 又睇下利物浦有無些微機會偷襲啦!!
支持林伯繼續沉淪~
英格蘭中場正選拱手讓俾卡域克OR夏格維斯~
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
今場波充分顯示出曼聯先係來屆英超盟主
Originally posted by filter-052fans at 2007-8-6 12:55 AM:
睇完成場, 好明顯兩面有個別球員都未...
里奧真係未夠集中,未上力
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】社區盾-曼聯 vs. 車路士

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。