<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【賭波】賭八號波
返回列表 回復 發帖
Originally posted by chong2002 at 2007-8-9 03:54:
我唔明你講緊咩呀勇勇哥=.=
ps:依度俾唔俾吹水架
雞雞o係#89已經講到好明2點40分天文台公佈左啦,但係你o係3點幾出post落注喎
點會唔係吹水啊,我同你宜家咪吹水囉
Originally posted by chong2002 at 2007-8-9 03:59:

你睇清楚#89先講啦...
睇清楚公佈左d咩

[ Last edited by chong2002 on 2007-8-9 at 04:01 AM ]
哈哈!!原來我眼訓睇錯左!sorry!sorry!sorry!sorry!sorry!sorry!sorry!
Originally posted by chong2002 at 2007-8-9 04:07:

哈哈唔緊要
眼訓快d 訓啦..
我都訓~早抖
Originally posted by mhkk at 2007-8-9 19:19:

睇清規則先玩架

博大霧
lee個問題我已經o係琴晚2點40分後下注嘅會員傾過!
其實我覺得o係2點40後下注係好有問題,不過夜媽媽費事咬咀啦!
Originally posted by mhkk at 2007-8-9 23:50:

衰佬你買好d波比我跟仲好
呢度+唔+都少事
你唔係過關就波膽
巴西個場都還返晒
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-9 21:35:

我覺得2時40分下注的都俾佢la~~Bu...
我冇問題
蛙蛙下次唔好咁喇,唔係會賠屎你
好亂啊!
Originally posted by toro at 2007-8-10 15:45:

大哥呀,個風未完又點算翻奄…台風登陸係會消散ga
如果帕布一直吹去其他地方,影響其他地方,咁即係唔算登陸啦!
天文台主任話帕布o係香港西面經過,不是停留香港喎,宜家都唔知道佢會吹去邊度!
上一次帕布都係經過香港,之後一直吹去其他地方,只不過唔係好接近香港風力唔係好大,所以天文台掛3號,今次近d風強d,所以掛8號,但係佢都有機會一直吹去其他地方喎!
上一次唔算登陸,咁今次都唔算登陸啦!
Originally posted by toro at 2007-8-10 16:49:

其實你知唔知咩係登陸?登陸個風會...
~輸得好唔復,版主請解答~
登陸::我好想知道你點覺得,上一次天文台已經掛左3號波你都話唔係登陸,今次掛左8號波你就覺得係登陸?
消散::上一次掛3號波佢只係離開香港後再去香港就叫未消散,今次掛8號波佢離開香港後再去珠江就叫消散?
2次風球天文台都係已經發出了信號!冇3號風球又點會有8號風球啊!
Originally posted by jimjim12 at 2007-8-10 17:55:
基於此盤灰色地帶太多,亦保鄣唔到投注...
好同意
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【賭波】賭八號波

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。