<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【賭波】賭八號波
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jimjim12 at 2007-8-10 05:32 PM:
哩個真係邪風......

咁即係點,係咪估打唔成D人全部輸晒??
基於此盤灰色地帶太多,亦保鄣唔到投注人利益,以後蛙盤唔駛預我~~thanks

[ Last edited by jimjim12 on 2007-8-10 at 06:02 PM ]
Originally posted by toro at 2007-8-10 05:37 PM:

bonus~~~~
Originally posted by 勇勇 at 2007-8-10 03:41 PM:
好亂啊!
唔亂唔亂
簡單d黎講
你輸左5分
客觀D講句,買左打唔成8號風球既通通都輸,
就等如係馬會玩大細,你買左細,到90分鐘仲係2:0
點知個球證補時補半粒鐘,然後變成3:0
須知球證一日未吹雞,都仲有機會入多球變大,
正如個風一日未消散,都仲叫帕布,
題目係帕布會唔會打得成八號風球,
結果好簡單,就係打得成,買左打唔成既要扣分,
就等如你買左細,球證補時補半粒鐘先開大,馬會都唔會派彩俾你
至於cut盤時間,應該係今日當天文台宣佈在3:30pm前掛8號風球
因為帕布一直都無登陸過

當然,如果膠蛙大人全部都派彩就皆大歡喜啦
順便講句,我係無買到既,加分定減分都唔關我事
Originally posted by toro at 2007-8-10 16:49:

其實你知唔知咩係登陸?登陸個風會...
~輸得好唔復,版主請解答~
登陸::我好想知道你點覺得,上一次天文台已經掛左3號波你都話唔係登陸,今次掛左8號波你就覺得係登陸?
消散::上一次掛3號波佢只係離開香港後再去香港就叫未消散,今次掛8號波佢離開香港後再去珠江就叫消散?
2次風球天文台都係已經發出了信號!冇3號風球又點會有8號風球啊!
Originally posted by jimjim12 at 2007-8-10 17:55:
基於此盤灰色地帶太多,亦保鄣唔到投注...
好同意
del....
Originally posted by 勇勇 at 2007-8-10 06:19 PM:

好同意
咪係!

我覺得有捉字蚤之疑,如果係咁,我買打唔成,冇買打唔成8号喎!!
Originally posted by 勇勇 at 2007-8-10 06:17 PM:

~輸得好唔復,版主請...
睇黎你唔明咩叫登陸...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【賭波】賭八號波

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。