<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【賭波】賭八號波
返回列表 回復 發帖
Originally posted by head at 2007-8-10 09:51 PM:

我就係想講依樣野

咁如果 你星期六派完彩 佢先番兜 你會點
派完就無計ga喇,如果之前派左我都會賠番比買「打得成」嘅人囉,學loklok話齋,邊有得問客攞番ga

[ Last edited by toro on 2007-8-10 at 09:54 PM ]
Originally posted by toro at 2007-8-10 09:53 PM:
派完就無計ga喇,如果之前派左我都會賠番比買「打得成」嘅人囉,學loklok話齋,邊有得問客攞番ga
[ Last edited by toro on 2007-8-10 at 09:54 PM ]
 係樂樂!LOCKLOCK呀!唔係陸陸!
不過我讀書過陣時,好多人都叫錯佐LOK!

人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by locklock at 2007-8-10 09:55 PM:

係樂樂!LOCKLOCK呀...
sorry sorry唉,講真,一路我响呢度派分多過殺分,d盤擺明就半玩半送,今次呢個決定我問心自覺公平公正,如果咁樣大家都唔滿意,我往後唔開盤喇…
Originally posted by toro at 2007-8-10 21:48:

無嘢好玩,賭下帕布會唔...
你用字面呃人,你捉人字失!
唔係都唔會有咁多人中蕉啦!
唔講喇!冇心情啊!
今日輸左5分比你,又冇理頭比個痴線佬扣左我5分!
Originally posted by 勇勇 at 2007-8-10 09:59 PM:

你用字面呃人,你捉人字失!...
1、我唔明我有乜呃你?我又為乜要呃你?你輸完d分唔係歸我ga

2、邊個扣你分?
Originally posted by toro at 2007-8-10 10:01 PM:
1、我唔明我有乜呃你?我又為乜要呃你?你輸完d分唔係歸我ga
2、邊個扣你分?
蛙盤勁過DR HO開過D盤好多!會轉彎架!
算啦!+5分比勇勇,道過謙啦,唔係你開唔開盤佢都會怨你一世!
話曬我地依度好多人睇佢頭,佢唔再出POST,我地粥水都無滴!
佢係馬會和DR HO既朋友,又係我地財富來源!

人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by locklock at 2007-8-10 10:04 PM:

蛙盤勁過DR HO開過D盤好多!會轉彎...
道歉係無可能,我唔覺得我有錯,如果我道歉即係你嗰注我都唔應該受
提早派彩,了左件事
Originally posted by toro at 2007-8-10 09:58 PM:

sorry sorry唉,講真,一路我响呢度派分多過殺分,d盤擺明就半玩半送,今次呢個決定我問心自覺公平公正,如果咁樣大家都唔滿意,我往後唔開盤喇…
我都覺得今次係半玩半送

不過點知當全世界都話緊你送分之後, 個風就返番, 爆左個半冷門

其實有人買打得成我都仲諗緊係咪因為想打8號先咁估, 點知真係會
Originally posted by locklock at 2007-8-10 10:04 PM:

蛙盤勁過DR HO開過D盤好多!會轉彎...
點解要say sorry ? 點解重要+分 ?
咩野道理呀依家 ?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【賭波】賭八號波

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。