<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【07-08英超】新特蘭vs熱刺
返回列表 回復 發帖

【07-08英超】新特蘭vs熱刺

單選投票, 共有 0 人參與投票
0.00% (0)
47.06% (8)
23.53% (4)
17.65% (3)
11.76% (2)
您所在的用戶組沒有投票權限
[center]
八月十一日 19:45 決戰光明頂!

LIVE http://soccernet-akamai.espn.go. ... e=ENG.1&cc=4716

季前熱身賽
新特蘭 http://www.safc.com/match/?page_id=2593&team=1
熱刺 http://www.tottenhamhotspur.com/matches/matches_frr.html
[/center]
           人類出世也是一個離開也是一個

[ Last edited by locklock on 2007-8-9 at 09:33 PM ]

209 x 264 PIXEL下載

我覺得一比一
1:1 as well
考祖爾牌多d, 如果又輸, 又似番上年, 作客就輸,

錢就年年洗, 但都係同阿仙奴差一大截....
熱刺大勝,新特蘭籠門大賽經驗不足。
哥頓一場熱身賽都無打過,上場一定變炮灰。
富洛普或禾特兩者爭一個正選籠門位置。
富洛普係熱刺借將,今季簽斷過檔。
禾特係威爾斯籍門將,人球一名,又係棄將再造。
貝碧托夫可以大顯身手了!
(怪不知未開季,就有分加!

[ Last edited by locklock on 2007-8-9 at 10:40 PM ]
新特蘭最少唔洗輸...我覺得...
Originally posted by locklock at 2007-8-9 10:38 PM:
熱刺大勝...
熱刺06/07
5勝 6和 8負 入23球 失32球

新特蘭06/07
15勝 4和 4負 入38球 失18球

雖然大家唔同組別, 但明顯熱刺作客係垃圾,
勝出率不到3成....

哥頓無錯可能狀態唔夠, 但作為一個職業球員,
唔係一個小學生, 相信你認為佢會出醜果種情況未必會出現....
Originally posted by filter-052fans at 2007-8-10 12:07 AM:
熱刺06/075勝...
 唔知邊個係咁用分身,話往積不可信,依家又講往積?
希望越大,失望越大,堅尼等人送分被佢護級啦!
熱刺頭三場好易食,睇佢可唔可以全取9大分!

英超  11/08/2007 客  新特蘭  <<<估計熱刺贏2:0或以上!
英超  14/08/2007 主  愛華頓  <<<估計熱刺贏1:0或以上!
英超  18/08/2007 主  打比郡  <<<估計熱刺贏1:0或以上!
*主場局攻,客君死守,1:0有交代!

上季是貝碧托夫第一季加盟,而美度又無態,
所以開閘脫腳,今季又睇吓佢會唔會如你所願,
送分比堅尼洗! 

今季後防唔再靠KING,還有個KABOUL都好勁揪!
(我吼實佢,入佐貨啦!等升值!190cm好合荷車!

[ Last edited by locklock on 2007-8-10 at 12:47 AM ]
Originally posted by locklock at 2007-8-10 12:32 AM:

唔知邊個係咁用分身,話往積不...
上年作客問題在於後防, 而且熱刺並唔係打貝碧扥夫一人....

仲有一點, 堅尼未必會即刻出哥頓....

唔好話我挑起罵戰, 分身問題已經講過一萬次,
懷疑你精神有問題, 醫學上叫精神分裂.......

如果唔明點睇 ip, 你虛心d小弟可以教你,
但最好你都係講番波....
Originally posted by filter-052fans at 2007-8-10 01:19 AM:
上年作客問題在於後防, 而且熱刺...
你知唔知版大已在另一個版爆佐你D衰野!
所以今季係歐塞爾買佐個勁人番黎!熱身賽場場都有出,好對版!
[center][/center]

[ Last edited by locklock on 2007-8-10 at 01:33 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【07-08英超】新特蘭vs熱刺

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。