<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » [2007.08.09] 美股開市急跌200........
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2007/8/10 17:20:

我?我邊夠班噃......... 我跟d 版主同不笨小孩版主學嘢咖咋~
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by 笨小孩 at 2007/8/10 17:33:

唔好扮野喎

人地央行都注資托市,

你BOY神有頭有面出番少少,掃番幾球貨,

咁小孩就一身鬆晒
小孩版主 , 請問o羊叫拋空壓貨 ???
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by 笨小孩 at 2007-8-10 05:33 PM:

唔好扮野喎

人地央行都注資托市,

你BOY神有頭有面出番少少,掃番幾球貨,

咁小孩就一身鬆晒

boyboy 托市!!!

股市下星期必定大力反彈﹗﹗我要掃D貨先
Originally posted by CHECSS at 2007-8-10 05:36 PM:

小孩版主 , 請問o羊叫拋空壓貨 ???
拋空又叫沽空囉,手上冇貨,不過向經紀借貨沽股票,沽壓大左隻股價會下跌,然後再低價買回股票,平倉套利

外圍D消息咁淡,D淡友借勢抛空,鬥劈,越劈越低,劈殘個市,等低D先入番貨仲著數

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
頭先新聞話歐美廁按問題惡化,香港有機會成為資金避難所

其實歐美冇水沖廁關香港咩事呀

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by 笨小孩 at 2007/8/10 17:59:

拋空又叫沽空囉,手上冇貨,不...
甘狗
Originally posted by 笨小孩 at 2007-8-10 05:59 PM:

拋空又叫沽空囉,手上冇貨,不...
小心我大手入貨, 夾你老鼠倉
Originally posted by 笨小孩 at 2007-8-10 06:13 PM:

你死啦, 我今晚call定大户星期一朝襟爆你
Originally posted by 笨小孩 at 2007-8-10 06:13 PM:

記得大皇初到紐約, 即爆屎渠, 冇水沖廁問題巨大, 大皇者大大舊屎落井下石, 相反, 我大香港打風大雨, 水頭充足, 加上秋官下場, 大利市也!!!!!!!
我睇星期一升千點
Originally posted by d228216 at 2007-8-10 08:10 PM:

記得大皇初到紐約, 即爆屎渠, 冇水...
你又走嚟老點人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » [2007.08.09] 美股開市急跌200........

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。