<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » bb出左世啦!
返回列表 回復 發帖
The 1st pic ur baby looks like an angel~
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
Originally posted by 極樂 at 2007-8-9 10:44 PM:
1/8 bb終於出世啦!

呢個就係我同老公既 "愛情結晶品"~

哈哈~~
恭喜晒!祝你們健健康康,快快樂樂.

記得來年報稅扣多50000免稅額

恭喜哂呀^^
仔定女?
趕時間上學,所以只能草草回幾句
你老公有無開心死
辛苦你了
以後記住多d分享bb d野 wor^^
等我地d後輩學下野

哈哈。。。BB
會唔會 成為 EF 史上 最年輕既會員 呢!?   

Originally posted by vv1668vv at 2007-8-10 07:49:
哈哈。。。BB
會唔會 成為 EF 史上 最年輕既會員 呢!?   
我都係咁諗姐~~~~~~
Originally posted by cgdmzlam at 2007-8-10 08:28:

我都係咁諗姐~~~~~~
EF 有 0甘 多 世 叔 伯 睇 住
一定 快 高 長 大。。。
Originally posted by vv1668vv at 2007-8-10 08:43 AM:

EF 有 0甘 多 世 叔 伯 睇 住
一定 快 高 長 大。。。
仲好快學壞 ...
好得意呀!
極樂姐好野!
食多D補品,快D追多個女
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-8-10 09:48:

仲好快學壞 ...
好難講既。。。都要睇 點學 架嘛。。

話唔定 他朝有日 做埋 戀愛掌門人 向其他密雲中既男女
傳授戀愛秘級 呢。。。

點都好啦。。。
祝願 極樂姐姐 個 BABY

秉承極樂姐姐 同距先生 既 優良血統

BB 精靈又活潑
健健康康   聰明伶俐   聽教聽話   孝孝順順
快高長大   勁度十足   人氣滿分   大富大貴
Originally posted by 自由神 at 2007-8-10 10:18:
好得意呀!
極樂姐好野!
食多D補品,快D追多個女
追多個女??  定系  追多D女 先??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » bb出左世啦!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。