<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 今夏訪港活動,你認為哪一隊球隊/球星最成功?
返回列表 回復 發帖

今夏訪港活動,你認為哪一隊球隊/球星最成功?

單選投票, 共有 0 人參與投票
8.33% (1)
0.00% (0)
66.67% (8)
0.00% (0)
25.00% (3)
您所在的用戶組沒有投票權限
1) 盧卡東尼(Luca Toni)Futbol Trend簽名會
2) 拜仁慕尼黑時代廣場(及各恆基商場)簽名會
3) 利物浦訪問Futbol Trend及朗豪坊簽名會
4) 樸茨茅夫Futbol Trend簽名會
5) 巴塞隆拿...唔知做過乜!公開操練也算吧!

個人最欣賞利物浦的活動,因為氣氛最好!
巴塞隆拿就甚麼活動也沒有,本來去麥花臣,但因颱風取消,如果去朗豪坊便不會這樣了!Nike真的輸一皮,如果找Futbol Trend,一定有利物浦的氣勢和氣氛!

[ Last edited by pyliu on 2007-8-10 at 04:48 AM ]
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
利物浦最好氣氛,但其實關Futbol Trend咩事?我當日無去,但點睇都係adidas的function

巴塞唔好天姐,如果唔係nike玩marketing高adidas幾班啦。唔去商場show唔代表乜
Originally posted by pyliu at 2007/8/10 11:42:
1) 盧卡東尼(Luca Toni)Futbol Tren...
巴塞隆拿

Fans ma ......
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
樸茨茅夫Futbol Trend簽名會 .....
如果我知一定仆去 !
Originally posted by jordi at 2007-8-11 04:26 PM:
如果我知一定仆去 !
其實真係好多function攪咗都無人知,樸茨茅夫會去朗豪坊我都係上黎先知,半信半疑咁,因為乜資料都無。好彩無去利物浦朗豪坊個商場show,咪又係adidas d自己友活動,同Futbol Trend都唔知有乜關係,最起碼都益唔到d客人。巴塞去麥花臣我好想去,起碼可以睇埋5人足球,但天公不做美,可惜

[ Last edited by kaka0310 on 2007-8-12 at 02:50 PM ]
Originally posted by kaka0310 at 2007-8-10 05:45 AM:
利物浦最好氣氛,但其實關Futbol Tren...
因為Futbol Trend所以利物浦先去朗豪坊咋!
Futbol Trend係利物浦係香港既指定零售商嘛!班球員梗係受命嚟支持下!

1500 x 997 PIXEL下載

Originally posted by CHECSS at 2007-8-10 10:56 AM:
巴塞隆拿
Fans ma ......
巴塞真係乜都冇做過下就走咗啦!
Originally posted by jordi at 2007-8-11 09:26 AM:
如果我知一定仆去 !
果日真係唔錯!因為人唔係極多,唔難攞到簽名!
有O'Neil添呀!

565 x 376 PIXEL下載

Originally posted by kaka0310 at 2007-8-12 07:34 AM:
其實真係好多function攪咗都無人...
我覺得最得意就係謝拉特真係去揀Futbol Trend既嘢!
巴塞就算啦!Nike淨係益參加咗佢比賽既人,就算唔落雨,都係比賽完咗先出現同果班Nike圍內人影張相就上車走人!毫無誠意!

1500 x 997 PIXEL下載

Originally posted by pyliu at 2007-8-12 08:14 PM:

我覺得最得意就係謝拉特真係去揀Fut...
futbol trend 真係一間好有特色的店舖,招呼謝4都唔會失禮香港。
不過我睇報紙只係知道佢地去朗豪坊出席adidas function,關於futbol trend 報導真係無咁滯。樸次茅夫個簽名會直頭無人知、無人提,真係幾浪費
東尼個簽名會叫好少少,我睇soccer wave都有提下,但係如果我唔係成日去果度買野的話,會為佢電視影佢果度係lotto專門店

希望佢地繼續努力對抗d大集團!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 今夏訪港活動,你認為哪一隊球隊/球星最成功?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。