<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇興趣........
返回列表 回復 發帖
Originally posted by iknow at 2007-8-18 12:36 AM:

我以為係落街場鬥波tim=.=
............其實大家想book 場圍內踢先......定街場鬥波...大家點話.........???

book場可以推左佢ga~~~
美好的沉澱了 沒有火花不要燒 愛過的 成熟了犯錯只因失戀太少
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-18 01:20 AM:

............其實大家想book 場圍內踢先......定街場鬥波...大家點話.........???

book場可以推左佢ga~~~
不過...如果大家都係冇見過面...
我覺得可以book個場圍內踢下先lo...

講錯唔好插...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
我又要加入!!!

我踢開防中、左閘、左中、左翼甚至前鋒都得。

打防中時我屬於迪贊巴式攔截型中場,攔截力兇狠,但技術一般
打左邊時似迪倫希式快放型邊球員,但傳送能力差;
前線我屬於朗尼式爆炸型前鋒,但射術極差。

我要11號球衣,原因不談了。

另外,由於地點及時間限制,我唔會時時黎得,
如果一年內一定要黎踢多過十次內唔得就唔好預我了。

唔該晒各位。

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-8-18 at 06:36 PM ]
Originally posted by 月月鳥 at 16-8-2007 00:48:

點解冇我咖
留個lwf比我
同我爭 lwf !!???
咁我打 rwf.....
Originally posted by Edgar Davids at 2007-8-18 06:33 PM:
我又要加入!!!

...
11你係杜夫....

你埋尾話你一年內黎十次...唔明你意思
美好的沉澱了 沒有火花不要燒 愛過的 成熟了犯錯只因失戀太少
Originally posted by Kaz00086 at 18-8-2007 18:40:

11你係杜夫....

你埋尾話你一年內黎十次...唔明你意思
11號(杜夫)或14號(馬菲泰萊,亨利)都無問題, 我學校嗰件甚至係6號(馬基列尼)添.......

我仲係讀書,而且今年全年都會好忙,唔會成日出到黎踢波......

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-8-18 at 07:07 PM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2007-8-18 07:05 PM:

11號(杜夫)或14號(馬菲泰萊,亨利)...
唔緊要.........我嚟緊都要考CE....我會安排星期六日打
Originally posted by Kaz00086 at 18-8-2007 19:09:

唔緊要.........我嚟緊都要考CE....我會安排星期六日打
大家都要多多努力。
Originally posted by Edgar Davids at 2007-8-18 07:48 PM:

大家都要多多努力。
奸巴爹....大家
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-16 01:24 AM:

我寫左你個名係Mr Bird
sorry, 睇唔到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇興趣........

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。