<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇興趣........
返回列表 回復 發帖
我又要加入!!!

我踢開防中、左閘、左中、左翼甚至前鋒都得。

打防中時我屬於迪贊巴式攔截型中場,攔截力兇狠,但技術一般
打左邊時似迪倫希式快放型邊球員,但傳送能力差;
前線我屬於朗尼式爆炸型前鋒,但射術極差。

我要11號球衣,原因不談了。

另外,由於地點及時間限制,我唔會時時黎得,
如果一年內一定要黎踢多過十次內唔得就唔好預我了。

唔該晒各位。

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-8-18 at 06:36 PM ]
Originally posted by 月月鳥 at 16-8-2007 00:48:

點解冇我咖
留個lwf比我
同我爭 lwf !!???
咁我打 rwf.....
Originally posted by Kaz00086 at 18-8-2007 18:40:

11你係杜夫....

你埋尾話你一年內黎十次...唔明你意思
11號(杜夫)或14號(馬菲泰萊,亨利)都無問題, 我學校嗰件甚至係6號(馬基列尼)添.......

我仲係讀書,而且今年全年都會好忙,唔會成日出到黎踢波......

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-8-18 at 07:07 PM ]
Originally posted by Kaz00086 at 18-8-2007 19:09:

唔緊要.........我嚟緊都要考CE....我會安排星期六日打
大家都要多多努力。
Originally posted by 月月鳥 at 18-8-2007 23:24:

睇打咩陣啦,我打wb都得ge
再唔係amf都得
我打咩陣咩位都得,我係鄭智
推........幾時開波.....我腳痕想扭返過三、四條柚.......

另......邊個係蛭魔.....? 蛭魔又係乜野 ? 點解叫蛭魔?

仲有.....而家係組隊參加香港聯菜個可.....? 諗住班費幾多咖?有無外援....?
Originally posted by CHECSS at 19-8-2007 00:31:

唔好呀 ........
我要14,你要41........

另 AMF 可以多過一個.....AC都有 Seedolf + Kaka 啦~~

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-8-21 at 08:38 PM ]
漏咗睇添................... 打返先.............

自己最優先打的位置:1 Big Sam (真架.....我教波會叻過踢波咖....)
                            2 Edgar Davids (具攻擊性的 DMF )
                            3 Drenthe, D. Duff (LSB 最佳, LMF,LWF 亦可 )
                            4 Wes Brown, Titus Bramble (毋須多講....)

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-8-22 at 12:15 AM ]
Originally posted by 20001160 at 22-8-2007 13:32:

其實有無諗過報丙組
其實有無諗過好似呢隊波咁參加英格蘭地區聯賽, 繼而不斷晉升.........
http://zh.wikipedia.org/wiki/%E8 ... 3%E7%90%83%E6%9C%83

Originally posted by 我愛甄穎珊 at 31-8-2007 21:45:
9月15日我book左場,係Tseung Kwan O 你地黎唔黎?
你是誰?
好坦誠招認喇吓........

奉 EF 大皇 B*Y*WAN 口諭,
所有版主有義務對在【港男俱樂部】外出現的「我愛星人」進行處決.......

睇你仲敢唔敢「愛甄穎珊」吖嗱.........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有冇興趣........

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。