<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【07-08英超】曼聯出閘脫腳
返回列表 回復 發帖
其實都唔太關朗尼傷出無前鋒事, 全場攻足90分鐘,
20幾次射門中成10次龍仲有球中柱...
打波總有一兩場呢d攻極都唔入既波,
睇黎黎緊兩場作客硬仗真係要打醒12分精神....
Originally posted by ThomasKoon at 2007-8-13 01:20 AM:
雷丁守得到曼聯﹐係門將夏利文本事﹐不過咁叻死守﹐下場守埋車仔
但想到下場又係兩回事, 佢地會覺得自己主場可以偷雞,
一定唔會再打龜縮, 咁就o岩晒車仔踢法!!
Originally posted by locklock at 2007-8-13 01:26 AM:

下場最驚過個一定係施治,所以車仔...
你估施治係小學生龍門咩, 驚? 點搵幾萬磅週薪?
第一我唔覺得reading d fw會刻意衝佢,
第二我唔覺得施治會驚你衝...

至於曼聯我同意佢黎緊果兩場難打,
雖然上季輸比樸茅果d烏龍波唔會成日出現,
但不竟對手主場有信心, 加上曼聯剛剛失分...

咁要攞冠軍, 就係要呢d時候發揮出冠軍本色lor,
如果黎緊兩場作客贏唔到, 之後追唔追得番d失地??
Originally posted by 地力 at 2007-8-13 01:55 AM:

車仔兵源好多咩??
都ok多傷兵喎...曼聯夠多兵源啦
兵源多又唔一定贏既
都要睇下磨唔磨合到...
如果夏利文keep到呢個態去下一場,車仔一樣冇甜頭...
好彩只能夠一次, 咪睇星期4 reading頂唔頂到車仔lor!!
Originally posted by locklock at 2007-8-13 02:05 AM:

曼聯唔只鋒無力,其實後防替補都唔...
車仔後備全完係一級?? 願聞其詳!!
例如右閘兩位人兄點一級法, 第四中堅又會係何許一級人?

曼聯左右二閘替補全部不入流?
你係指軒斯, 奧沙, 布朗, 比基? 也願聞其詳!!
Originally posted by locklock at 2007-8-13 02:16 AM:

正選得艾華同加利仔,替補軒斯有離...
施維斯達, 布朗, 奧沙, 軒斯(請注意佢仲未走),
4大個人都係國腳, 奧沙同軒斯仲要係正選!!
作為一個後備球員, 咁既class都唔係一級我唔知叫咩!!
仲未同你講比基, 打西甲打到頭6名球隊正選, 衰得過賓希武??

唔通加利仔後備果個係森保達, 里奧後備果個叫加拿斯先叫一級??

車仔左路後備不嬲唔成問題, 布力治直頭好過a.cole!!
但賓希武(我估你打錯賓沙下), 咪同布朗一樣只係一個後備角色, 一級? 以色列國腳?
仲有阿歷斯仲未到車路士!! 請問車仔現在第4中堅係咩水? 你識唔識?
ok, 就算我當呢個後備組合ok, 都唔見得強過曼聯果d幾多,

講車仔右路, 一級? 你咪笑爆人個口,
我敢講今晚場波過後莊臣已經玩完一大半!!
仲有費拉拿, 如果都算一級既, 我都唔明做咩仲收番莊臣黎試....

其實佢地右閘唔夠class, 老摩已經答左你,
由上季開始傳買米卡李察士, 到呢季傳買占邦達到丹尼爾..

如果摩生好似你咁諗, 咁唔知買右閘黎做咩??

好心你啦, 你果d誇大法, 你要咁寫, 我一日寫100篇都得!!
曼聯後面件件國腳級, 有後生仔又有老經驗, 今年爭位都有排爭...

吹大佢, 邊個唔識!!

[ Last edited by amigofans on 2007-8-13 at 02:36 AM ]
Originally posted by locklock at 2007-8-13 03:10 AM:

施維斯達 <<<廢
布朗   <...
你收檔啦, 尤其下面叫紅魔咩努力d果幾句,
根本就唔係咩理性分析同討論, 每次唔夠人講就發癲,
咁你就不如一開始就發啦, 唔洗正正經經...

都講你呢d野, 我一日打100篇都得,
一個字你覺得曼聯果d廢, 車仔果d你覺得勁就得,
即係你講晒!!

再講你果d貧乏既足球知識, 破密集原來唔係利用球場闊度,
係要有高佬有高空優勢, 你可以繼續講, 我繼續笑...

你扮咩q呀, 咩4321個3可以係進攻中場就已經知道你亂q咁up啦,
下次有咩繼續誇張繼續亂up落去啦...

高先踢到波? 被譽為球王中既球王既馬勒當拿有幾高?
Originally posted by ch4 at 2007-8-13 08:18 AM:

我好suport你,但你要忍住啖火
佢正正常常講我都唔係咁易發癲既...
Originally posted by kaka0310 at 2007-8-13 10:26 AM:
雷丁d球員真係好集中防守,又好勤力,...
密還密, 都有成10次有質素既中龍射門, 仲有球中柱,
雖然reading打得好, 但尋晚個問題係曼聯把握唔到果10球機會,
一球都入唔到....

主場我唔怕佢地再有尋晚果種情況,
反而作客就可能有問題啦!!

絕對同意你講前線唔夠fw, 蘇斯克查同沙夏只可看作一人,
因為佢地傷仲多過踢, 得3個fw, 朗尼最少休息一個月..

睇黎老費好應該嘔番賣smith同李察臣果舊錢買番個正中鋒啦!!
Originally posted by locklock at 2007-8-13 11:06 AM:

你挺魔,都唔洗叫我收檔咁激麻!...
你繼續豬up啦, 反正你都出晒名....

nani同anderson係用黎代替giggs同史高斯, not 代替c7,
而且佢兩人絕對唔係即食面, 今季giggs同史高斯仲可以打,
買佢二人番黎係for之後兩三季..

曼聯打左20年都唔係用你口中果種高大中鋒,
而且破密集在於利用球場闊度, 唔係用高大既人去咩搶點,
呢d係小學生球迷都識既野, 唔係我自己係度齋up...

其實你打咁多字做咩先, 一句, 曼聯廢咁得lor,
反正你up得愈多, 就愈知道你足球知識非常片面....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【07-08英超】曼聯出閘脫腳

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。