<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【07-08英超】曼聯出閘脫腳
返回列表 回復 發帖

【07-08英超】曼聯出閘脫腳

http://soccernet-akamai.espn.go. ... e=ENG.1&cc=4716

雷丁果然係硬骨頭,打小個前鋒,都可以死守到底,堅呀!
看來施治個頭真係要小心小心,唔係又比雷丁打爆!

紐記 3:1
車仔 3:2
利記 2:1
工廠 2:1
紅魔 0:0 出閘脫腳!

人類出世也是一個離開也是一個

[ Last edited by locklock on 2007-8-13 at 01:02 AM ]
曼聯一樣都冇前鋒haha
恭喜曼聯0失球  
和波=.=
雷丁個龍門好西利
Originally posted by edward1906 at 2007-8-13 01:02 AM:
曼聯一樣都冇前鋒haha
打小個孤獨? 打佐半場就變佐小矮人蘭尼!

其實都唔太關朗尼傷出無前鋒事, 全場攻足90分鐘,
20幾次射門中成10次龍仲有球中柱...
打波總有一兩場呢d攻極都唔入既波,
睇黎黎緊兩場作客硬仗真係要打醒12分精神....
Originally posted by filter-052fans at 2007-8-13 01:11 AM:
其實都唔太關朗尼傷出無前鋒事, 全場...
係個龍門上晒身...
射極都比佢接晒
雷丁守得到曼聯﹐係門將夏利文本事﹐不過咁叻死守﹐下場守埋車仔
Originally posted by ThomasKoon at 2007-8-13 01:20 AM:
雷丁守得到曼聯﹐係門將夏利文本事﹐不過咁叻死守﹐下場守埋車仔
但想到下場又係兩回事, 佢地會覺得自己主場可以偷雞,
一定唔會再打龜縮, 咁就o岩晒車仔踢法!!
Originally posted by filter-052fans at 2007-8-13 01:22 AM:
但想到下場又係兩回事, 佢地會覺得自己主場可以偷雞,
一定唔會再打龜縮, 咁就o岩晒車仔踢法!!
下場最驚過個一定係施治,所以車仔一定會以保護施治為目標。
或者可能唔出施治都唔定,因為真係有陰影架!
不過我始終都睇好車仔會贏,因為車仔D兵源好多。
而摩帥可以打的陣式比以前更立體多變!

其實紅魔唔只黎場有危機,下場要對老樸更加老危,
因為老樸D新兵好實用,而D老將唔同保頓D咁廢!
英超  07/04/2007 老樸 主 勝 曼聯  2:1(1:0) 馬菲泰萊30' 里奧費迪南(烏龍球)89'  

[ Last edited by locklock on 2007-8-13 at 01:27 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【07-08英超】曼聯出閘脫腳

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。