<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【07-08英超】曼聯出閘脫腳
返回列表 回復 發帖
我都係Man Utd fans.... 我都想佢地win.. 但係Reading要死守同埋Man Utd因為火力唔夠而入唔到波好合理丫我覺得... 曼聯和波都因為佢 (Marcus Hahnemann) 啫.... 你地話佢似唔似我偶像巴夫斯呢.. 又係鍾意著短袖... 又係光頭....haha... 點都好啦..... 和一場波啫又唔係輸.... 攪到好似世界末日咁...下場佢地win番而等車仔draw or lose 咪可以同分囉...

Marcus Hahnemann.jpg

Marcus Hahnemann.jpg (10.9 KB)
200 x 256 PIXEL下載

Originally posted by locklock at 2007-8-13 09:15 PM:
扣...
好簡單一句   
咁多反對你講ga野   的post
唔通真係世人皆醉我獨醒得
咁多人反對即可能你的post真係有小小問題
但係都有好的見解ga

咁locklock你覺得比利勁唔勁先
Originally posted by locklock at 2007-8-13 09:15 PM:
我剛剛先比錢買佐個艾華公仔!我都鍾意曼聯!但一隊無中鋒,成班小矮人既曼聯,唔係我愛隊
呢句野, 充分反映一d野, 唔講到咁明廢時你發爛渣, 聰明既朋友自己睇...

至於你講到身為united fans既我唔面對現實, 我覺得自已講既已經非常中肯, 如下:

1. 之前已經講過曼聯唔注重fw身高, 因為由老費帶隊開始佢地唔用柱躉或中鋒,
    所以佢地根本唔會買一個高佬番去, 此仍戰術問題

2. 破密集有好多方法, 主要係利用球場既闊度, 打地波入攝定高q大棍係次要

3. 聯賽只打第一場, 無錯曼聯係失分, 但其餘3隊也贏得險, 強隊通病季初未上力,
   相反如果車仔,利記同阿仙奴失分, 我唔會覺得咩大事, 因為只係打左一兩場...

4. 曼聯尋晚之失在於無左個正宗fw, rooney傷出, reading打密集但united唔係無射門,
   只係球員打握唔到果10球中龍既機會, 同夏利文上佳既演出.

如果有朋友覺得有問題可以討論!! 歡迎!!

我主觀講佢地係無運, 呢場同阿仙奴不敗果年, 主場贏唔到富咸果場一樣..
試下睇下, 有23次射門對3次, 10次中龍而又贏唔到既波既球賽,
一年會有幾多場, 就知道此仍偶然!!

就算咩超級勁旅, 一季都會有幾場呢d波, 我唔係話曼聯無缺點, 但呢場似乎唔關事...

[ Last edited by amigofans on 2007-8-14 at 12:13 AM ]
扣...
你係鐘意曼聯的就成隊公仔買啦
買個公仔咁代表咩呀??我愛曼聯呀??
比幾十蚊當咩呀??
我夠有比$$$$盪碧咸係皇馬件衫啦
咁係咪代表我鐘意皇馬??
Sorry,我鐘意碧咸但唔鐘意皇馬囉
之前D人話‘嘩今季(上季)曼聯件波3好Q核突wor,你唔會買嫁啦?’
你錯晒!
就算曼聯件3再差都好,我都會買
因為我鐘意的係呢個球會
而唔係因為佢的地身高
再講,因為一隊波的身高就唔係你愛隊,你都幾膚淺

咁我諗lock兄的愛隊應該係國米
又伊Bar又阿祖又馬特拉斯
夠唔夠高
而且呢我覺得呀Lock兄你呢
好鐘意討論球員的身高同體形
係想點呢?
支持社民連!
Freedom Forever
Originally posted by sas at 2007-8-16 11:51 PM:

你係鐘意曼聯的就成隊公仔買啦
買...
我由笠臣既曼聯睇到加利仔既曼聯...睇足廿幾年...

我好愛曼聯, 流曼聯既血, 但今年我都唔會買果件主場...

因為我唔愛nike, 無design可言, 求其, 掠水之作....

強烈建議你等黑色作客出, or買藍色果件龍門戰衣....

我估曼聯同nike既緣份, 都就快無架啦!!

仲有果對nike既波boot....
對於有網友咁講:三冠王年代, 傑斯碧咸傳中夠勁掛, 但黑白四煞有邊個真係屬於呢類型!? 佢地全部都屬於高產射手型....................那時曼聯係英超根本係超晒班,爭標對手不多,打橫打掂都贏,但係現在對手多了強了,曼聯對住人家九零一戰術,單靠個人突破,而打少了一份高空波破密集實在有點身困難..........
Originally posted by hongkongpeople at 2007-8-17 12:56 AM:
對於有網友咁講:三冠王年代, 傑斯碧咸...
千萬不要以為三冠年代係曼聯一強獨大, 99年聯賽係要鬥到最後一場,
曼聯先僅勝阿仙奴, 而且最聯上半場仲要輸0比1比熱刺.....

無記錯98年, 冠軍係阿仙奴.....

至於又講到中鋒問題, 我睇法係同類型完全無關係....

呢兩場未如理想既死因係....

搵兩個都唔o岩打單箭頭既fw去打單箭頭.....
Originally posted by filter-052fans at 2007-8-17 12:53 AM:

我由笠臣既曼聯睇到加利仔既曼聯....
我想問問傑斯今季係唔係最後一季ar........如果係...我諗我點都要整返件主場傑斯law~~(就算件衫無design可言...唉)
美好的沉澱了 沒有火花不要燒 愛過的 成熟了犯錯只因失戀太少
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-17 02:14 AM:

我想問問傑斯今季係唔係最後一季ar........如果係...我諗我點都要整返件主場傑斯law~~(就算件衫無design可言...唉)
無講過wor, 我估應該係下季....應該谷佢破左卜比查爾頓個紀錄先退掛...

等黑色果件啦....

今年d波3都係肉肉酸酸, 只有阿仙奴作客主場都靚...

尋晚終於見到車仔果件螢光.....
肉酸到呢....
Originally posted by filter-052fans at 2007-8-17 02:26 AM:

無講過wor, 我估應該係下季....應...
如果係阿仙奴作客的話........你會揀白色個件..定係黑色紅色橫間個件ar~~??
美好的沉澱了 沒有火花不要燒 愛過的 成熟了犯錯只因失戀太少
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【07-08英超】曼聯出閘脫腳

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。