<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【07-08英超】曼聯出閘脫腳
返回列表 回復 發帖
怪就怪夏利文上晒身..........><
Originally posted by locklock at 2007-8-13 01:26 AM:

下場最驚過個一定係施治,所以車仔...
你估施治係小學生龍門咩, 驚? 點搵幾萬磅週薪?
第一我唔覺得reading d fw會刻意衝佢,
第二我唔覺得施治會驚你衝...

至於曼聯我同意佢黎緊果兩場難打,
雖然上季輸比樸茅果d烏龍波唔會成日出現,
但不竟對手主場有信心, 加上曼聯剛剛失分...

咁要攞冠軍, 就係要呢d時候發揮出冠軍本色lor,
如果黎緊兩場作客贏唔到, 之後追唔追得番d失地??
Originally posted by locklock at 2007-8-13 01:26 AM:

下場最驚過個一定係施治,所以車仔...
車仔兵源好多咩??
都ok多傷兵喎...曼聯夠多兵源啦
兵源多又唔一定贏既
都要睇下磨唔磨合到...
如果夏利文keep到呢個態去下一場,車仔一樣冇甜頭...
始終冇個正前鋒~~
得個射字,開始同阿仙奴差唔多~!

年輕化、控球在腳,但冇入波o既把握~!
Originally posted by 地力 at 2007-8-13 01:55 AM:
車仔兵源好多咩??
兵源多又唔一定贏既
曼聯唔只鋒無力,其實後防替補都唔係好多!
左閘和右閘,甚至係中堅都只有一個一級球員,替補全部不入流!
車仔後防勁多人用,依家只係球員有傷,但傷愈後,全部都係一級球員!
還有我唔多信車仔真係咁多傷,始終都係有D古惑,
因為車仔下年年頭要打小四件黑仔,所以依家留一留都唔奇。
車仔前鋒多人到爭位都無得打! 比沙路都開齋了!
杜奧巴第一主力,第二主力比沙路,第三主力舒夫真高打歐聯先用!
平時舒夫真高要上英文補習班好忙!
中場防中攻中乜都有,但係紅魔防中只有夏格維斯一個,而攻中就好多。
講到翼先係紅魔強項!但係翼多破密集無乜用,破密集係要沙夏D咁既中鋒,
或雲尼斯達萊D咁既中鋒先可以,因為要高點和講身位去控定個波!

人類出世也是一個[/coloar]離開也是一個

[ Last edited by locklock on 2007-8-13 at 02:10 AM ]
Originally posted by 地力 at 2007-8-13 01:55 AM:

車仔兵源好多咩??
兵源多又唔一定贏既
好彩只能夠一次, 咪睇星期4 reading頂唔頂到車仔lor!!
Originally posted by locklock at 2007-8-13 02:05 AM:

曼聯唔只鋒無力,其實後防替補都唔...
車仔後備全完係一級?? 願聞其詳!!
例如右閘兩位人兄點一級法, 第四中堅又會係何許一級人?

曼聯左右二閘替補全部不入流?
你係指軒斯, 奧沙, 布朗, 比基? 也願聞其詳!!
Originally posted by filter-052fans at 2007-8-13 02:10 AM:
車仔後備全完係一...
正選得艾華同加利仔,替補軒斯有離心,而其他球員都只可串演!
中堅維迪和里奧,布朗你都叫一級,我無野好講!施維斯達今場都打唔足!
咁唔叫無人替,叫乜?奧沙都唔係中場還是後防,打佐咁多年都無正選打!

今年車仔重點補後防,中堅都有四大件,件件堅料!
賓沙夏,泰利,卡華路,阿歷士,打乜都得!

左閘有A高爾和布歷治,右閘有費拉拿同格連莊臣。
咁都唔勁,我真係唔知乜叫勁啦?

今年車仔後防兩隊人爭位打!

人類出世也是一個[/coloar]離開也是一個
Originally posted by locklock at 2007-8-13 02:16 AM:

正選得艾華同加利仔,替補軒斯有離...
施維斯達, 布朗, 奧沙, 軒斯(請注意佢仲未走),
4大個人都係國腳, 奧沙同軒斯仲要係正選!!
作為一個後備球員, 咁既class都唔係一級我唔知叫咩!!
仲未同你講比基, 打西甲打到頭6名球隊正選, 衰得過賓希武??

唔通加利仔後備果個係森保達, 里奧後備果個叫加拿斯先叫一級??

車仔左路後備不嬲唔成問題, 布力治直頭好過a.cole!!
但賓希武(我估你打錯賓沙下), 咪同布朗一樣只係一個後備角色, 一級? 以色列國腳?
仲有阿歷斯仲未到車路士!! 請問車仔現在第4中堅係咩水? 你識唔識?
ok, 就算我當呢個後備組合ok, 都唔見得強過曼聯果d幾多,

講車仔右路, 一級? 你咪笑爆人個口,
我敢講今晚場波過後莊臣已經玩完一大半!!
仲有費拉拿, 如果都算一級既, 我都唔明做咩仲收番莊臣黎試....

其實佢地右閘唔夠class, 老摩已經答左你,
由上季開始傳買米卡李察士, 到呢季傳買占邦達到丹尼爾..

如果摩生好似你咁諗, 咁唔知買右閘黎做咩??

好心你啦, 你果d誇大法, 你要咁寫, 我一日寫100篇都得!!
曼聯後面件件國腳級, 有後生仔又有老經驗, 今年爭位都有排爭...

吹大佢, 邊個唔識!!

[ Last edited by amigofans on 2007-8-13 at 02:36 AM ]
Originally posted by filter-052fans at 2007-8-13 02:31 AM:
施維斯達, 布朗, 奧沙, 軒斯(請注...
施維斯達 <<<廢
布朗   <<<廢
奧沙   <<<一世後備
軒斯   <<<永不錄用
比基   <<<有待驗證,羅斯都比人賣佐去西甲

賓沙夏  <<<保頓輸3:1的其中一個原因

曼聯好多忍憂,連艾歷臣都咁鬼死勁,BIG SAM又咁勁,紅魔真係要比D心機!
其實蘭尼同安達臣,真係唔多睇好,再加上個泰維斯,乜鬼野高點都無,好難破密集。

人類出世也是一個離開也是一個
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【07-08英超】曼聯出閘脫腳

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。