<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【07-08英超】曼聯出閘脫腳
返回列表 回復 發帖
Originally posted by filter-052fans at 2007-8-13 02:31 AM:

施維斯達, 布朗, 奧沙, 軒斯(請注...
大家各為其主嗟~
我覺得車仔曼聯都有個好好既Squad
裡面係有d唔同,man utd more wingers
chelsea more central midfielders
唔可以咁比既
Originally posted by locklock at 2007-8-13 03:10 AM:

施維斯達 <<<廢
布朗   <...
你收檔啦, 尤其下面叫紅魔咩努力d果幾句,
根本就唔係咩理性分析同討論, 每次唔夠人講就發癲,
咁你就不如一開始就發啦, 唔洗正正經經...

都講你呢d野, 我一日打100篇都得,
一個字你覺得曼聯果d廢, 車仔果d你覺得勁就得,
即係你講晒!!

再講你果d貧乏既足球知識, 破密集原來唔係利用球場闊度,
係要有高佬有高空優勢, 你可以繼續講, 我繼續笑...

你扮咩q呀, 咩4321個3可以係進攻中場就已經知道你亂q咁up啦,
下次有咩繼續誇張繼續亂up落去啦...

高先踢到波? 被譽為球王中既球王既馬勒當拿有幾高?
Originally posted by filter-052fans at 2007-8-13 07:46 AM:

你收檔啦, 尤其下面叫...
我好suport你,但你要忍住啖火
Originally posted by ch4 at 2007-8-13 08:18 AM:

我好suport你,但你要忍住啖火
佢正正常常講我都唔係咁易發癲既...
雷丁d球員真係好集中防守,又好勤力,讚!佢地下下禁區都7-8個人防守,中場好肯返去幫波,d人密到C朗都無計,GK救波救到上晒身。
朗尼傷出,蘭尼未夠火喉,後備攻擊球員唔夠,連O沙都要串演攻擊中場,啞晒火,MU如果唔係靠死球都好難組織到有威脅的埋門
短視D去睇,史密夫係度昨晚應該會好D。但睇長遠D,迪維斯、沙哈、蘇斯亞出返就OKAY

[ Last edited by kaka0310 on 2007-8-13 at 10:29 AM ]
Originally posted by kaka0310 at 2007-8-13 10:26 AM:
雷丁d球員真係好集中防守,又好勤力,...
密還密, 都有成10次有質素既中龍射門, 仲有球中柱,
雖然reading打得好, 但尋晚個問題係曼聯把握唔到果10球機會,
一球都入唔到....

主場我唔怕佢地再有尋晚果種情況,
反而作客就可能有問題啦!!

絕對同意你講前線唔夠fw, 蘇斯克查同沙夏只可看作一人,
因為佢地傷仲多過踢, 得3個fw, 朗尼最少休息一個月..

睇黎老費好應該嘔番賣smith同李察臣果舊錢買番個正中鋒啦!!
要搵理由去解釋曼聯失分有何難!?
四大強隊開咧第一場最難啃咪就係雷丁囉~
雷丁上年排第八...幾乎有機踢歐洲賽!!!
維拉排十一, 富咸排十六, 伯明翰新升班....

甚麼車仔四大中堅!? 主場對升班馬都失兩粒...連國家隊都唔吼佢ge格連莊臣都算世界一級右後!?

講野有譜會好d...吹到咁大真係笑死人!!!
其實好多下都係差少少,個GK上晒身
迪維斯都應該值得期待的!

中場返而人多到唔知點出,正選C朗、傑C、史高C、卡域克,費查、夏4、安達臣、O沙、蘭尼都重係後備。
C朗、傑C、蘭尼打前鋒硬係怪怪的,遠射、扭波、傳送無問題,但FINISHING果下俾唔到人前鋒果下信心
Originally posted by filter-052fans at 2007-8-13 07:46 AM:
你收檔啦, 尤其下面叫...
你挺魔,都唔洗叫我收檔咁激麻!
如果要收檔,即係要版大出黎封題!
但係討論好和平喎,無乜爭爻點,
只係我講真相,你唔信之麻?
其實上季紅魔好多場都係反勝或緊勝!
重要係C朗時不時閃吓光,先有咁勁。
今季一定全世界睇死C朗,唔會再比佢惡!
所以費SIR先走去買多幾個C朗替代品,
但可惜這些替代品,太多是小矮人,
和C朗這個高大的帥哥,有甚多差距!

想想901密集,甚至是昨晚的9個後衛,
曼聯的水銀瀉地又有何用?
所謂的2X次射門,有X用?
你可以看看車仔的數據,經常都係2X次射門,
但最後都可以險勝1球,或1:0。
何解?因為車仔之強,全世界都知,
一定同佢打密集,唔會對攻,
所以車仔,甚至是阿仙奴,或者是紅軍,現在連BIG SAM,
都各有一個高中鋒,而曼聯的高中鋒,只有長傷不出的沙夏,
同我國青年材進,董方卓!

人類出世也是一個離開也是一個
其實曼聯對d中游、下游球隊都會遇到人地死守,費蛇都慣晒,應該大把計
有高大中鋒可以打埋頭鎚當然好,但破密集都可以靠死球、個人突破、遠射……好多法門,我自己睇迪維斯、安達臣、蘭尼都具備有呢d條件
羅賓、小胡禮、祖高爾、比拿勇、雲佩斯、希比都有同樣效果
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【07-08英超】曼聯出閘脫腳

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。