<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【07-08英超】曼聯出閘脫腳
返回列表 回復 發帖
Originally posted by filter-052fans at 2007-8-13 02:10 PM:

你講開伊度奧, 我有一點觀點, 有...
同意!
伊度奧o既快在於反應、搶點、射門觸覺
一切都黎得比後衛快
搶先後衛一步送個波入龍門

呢點就係佢價值所在,而不在於佢身高多少
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
請大家冷靜一下, 放過一個普通人吧!!
佢成日無所事事...冇野做 , 又 duck 閒
所以有心挑起你地把火,等人同佢玩 , 各位切勿上當...

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... age=1982#pid2295285

[ Last edited by playbr2 on 2007-8-13 at 02:17 PM ]
Originally posted by MaxFigo at 2007-8-13 02:12 PM:
越黎越唔知你想講咩...總言...
如果要講簡東拿17X,我覺得級數高過朗尼好多!
自從費SIR買了雲佬回來,曼聯便倚靠了高中鋒。
沙夏同雲佬都係同類形,唯一分別,沙夏多傷!
雲佬就算有傷,都唔會出聲,死頂出場。

人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by playbr2 at 2007-8-13 02:15 PM:
請大家冷靜一下, 放過一個普通人吧
...
哈,我都唔火
難得有得討論下,我又得閒
吹多兩咀o者

講足球知識我又未必比locklock兄高
大家咪以事論事

祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by playbr2 at 2007-8-13 02:15 PM:
請大家冷靜一下, 放過一個普通人吧!!
...
咁快又開個分身出來玩人身攻擊!梁生!
過個德國IQ題,我係第一個登出來,我玩佐一次咁大把!
你咁醒,玩到最高分啊笨!挑起事端,過個係你呀,分身!

如果未開市,都可以買賣,我一定唔會咁得閒!

[ Last edited by locklock on 2007-8-13 at 02:22 PM ]
Originally posted by locklock at 2007-8-13 02:17 PM:

如果要講簡東拿17X,我覺得級數...
但自從雲佬走的一刻
曼聯亦同樣放棄左高中鋒戰術....

祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by MaxFigo at 2007-8-13 02:19 PM:
但自從雲佬走的一刻
曼聯亦同樣放棄左高中鋒戰術....
所以昨晚咪得到苦果囉!就係咁簡單!
車仔隻比沙路都有波入!高中鋒效應!

Originally posted by locklock at 2007-8-13 02:20 PM:

所以昨晚咪得到苦果囉!就係咁簡單...
比沙路嚴格上黎講係有別於柱式中鋒
佢更多依賴腳下功夫
尋晚佢入球更加係用腳射入
而車仔o既其餘兩個入球亦係靠小組入滲同遠射

同樣地,唔依賴高中鋒o既阿仙奴尋晚同樣旗開得勝
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by MaxFigo at 2007-8-13 02:18 PM:

哈,我都唔火
難得有得討論下,我又得閒
吹多兩咀o者

講足球知識我又未必比locklock兄高
大家咪以事論事

MaxFigo兄..抵我一直都咁欣賞你
Originally posted by eqhigh at 2007-8-13 02:24 PM:

MaxFigo兄..抵我一直都咁欣賞你
又唔需要講到欣賞...

同你個名一樣...eqhigh
祖雲達斯多年忠實球迷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【07-08英超】曼聯出閘脫腳

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。