<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【07-08英超】曼聯出閘脫腳
返回列表 回復 發帖
Originally posted by MaxFigo at 2007-8-13 02:23 PM:
比沙路嚴格上黎講係有別於柱式...
人家同你跳頂!頂唔到咪用腳射囉!
唔知咁解你滿意未?
如果連頂都無得頂,個波走佐,又點射?

人高,唔通腳會短?一個極唔完美既猿人?
人高,自然腳大,自然腳長,唔係點解雲邦美條廢柴,
可以有咁多重炮!

人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by MaxFigo at 2007-8-13 02:26 PM:

又唔需要講到欣賞...

同你個名一樣...eqhigh
兄弟!好耐無見啦!
我留意左咁耐都見到你既冷靜,令我好開心。
Originally posted by 自由神 at 2007-8-13 02:27 PM:
兄弟!好耐無見啦!
題就我開既!唔知邊個話我齋UP,又叫我收檔!
跟住有條友重話我玩遊戲分得99!
咁你叫我點冷靜呀!

Originally posted by locklock at 2007-8-13 02:09 PM:

梁生!你知唔知點解拜仁可以擊敗一...
你又講左去第二度....算啦, 你最叻呢招, 由你...

你講拜仁, 今次我可以主觀咁講少少,

拜仁我從來唔會吹大佢地, 根本無咩好講, 全個德國無咩隊有雄心同佢爭,
你睇佢成隊係買人地d對手既球員你就明白,

史浩克04, 利華古遜, 史特加同雲達不來梅都唔係拜仁競爭對手,
佢地只係拜仁既青訓學堂....

我知拜仁係好, 但我唔會好似你咁吹大佢地, 因為佢地贏係應該,
輸就真係完全無理由, 而且打個德甲無人同佢玩既, 有咩考驗?

唔好將一d阿媽係女人既野up到大一大有個好處, 衰左都有得兜,
即係阿根廷世紀full team打美州杯, 係3歲球迷都知勁大熱啦,
係咁吹大果d根本應該贏既比賽, 到頭來決賽一野輸左, 講d咩?

即係拜仁如果果日12碼比人out出局, 你果篇咩冠軍級思維, 咪變得好攪笑??

世事無絕對, 尤其係足球....
Originally posted by filter-052fans at 2007-8-13 02:29 PM:
你又講左去第二度....算啦, 你...
太極高手,唔認輸,玩老推呀麻!
我鬆手啦!開市啦!你自己推啦!

Originally posted by locklock at 2007-8-13 02:27 PM:

人家同你跳頂!頂唔到咪用腳射囉!
...
其實我想講o既係....比沙路尋晚的而且確係做柱式中鋒o既角色
但佢做到柱式中鋒o既野唔多
更多時間佢係...「唔見影」

而車仔尋日贏波,係靠小組入滲同遠射
柱式中鋒係進攻上起到o既效用少之有少
呢個係比沙路同杜奧巴o既分別
比沙路唔係傳統柱式中鋒
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by 自由神 at 2007-8-13 02:27 PM:

兄弟!好耐無見啦!
哈,呢排都好少上黎呀
大家討論下o者...無須動氣嘛
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by locklock at 2007-8-13 02:28 PM:

題就我開既!唔知邊個話我齋UP,又叫我收檔!
跟住有條友重話我玩遊戲分得99!
咁你叫我點冷靜呀!
我明白,我無話過淨係你唔冷靜喎!
我係叫大家都冷靜,討論/嘈交係要一個人以上先做到既。

你IQ99係你自己post出黎嫁喎
Originally posted by locklock at 2007-8-13 02:19 PM:

咁快又開個分身出來玩人身攻擊!梁...
嚴重警告你既指控, 亦向版主投訴!!

你所指既分身個ip係124.244.227.x

我今日係office, ip係Ip: 59.148.224.x

唔識野既問下識野既人, ip係咩!!

講波就講波, 分身問題回過你呢個無知既人10000次,

投訴老屈呀!!
I think this article can answer some of pts that you guys agrue about~
http://soccernet.espn.go.com/col ... ab1pos1&cc=4716
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【07-08英超】曼聯出閘脫腳

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。