<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Nike Total 90新砵玩殘球星
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-16 04:14 AM:
pyliu兄.........我踼GK.....其實係唔係着咩boot 都冇所謂 ga~~~????
Umbro 個對有十字印係鞋面.......ok ma????
[ Last edited by Kaz00086 on 2007-8-16 at 12:16 PM ]
我想守門員最重要是保護性和不影響跳躍,所以有些時候,最簡單、基本的球靴因為夠簡約和保護性強,反而受不少守門員歡迎,曼聯的雲達沙穿adidas的Predator,而車路士的施治則穿著Lotto的基本球靴!

449 x 278 PIXEL下載

289 x 449 PIXEL下載

Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by bigfish at 2007-8-16 05:02 AM:
rivaldo 都著 mizuno, 我諗 rivaldo d fans 多過晒班日本球員
我並不同意!
日本做的市場推廣,不是要用某一兩個球員來提高銷量,他們是要令一個品牌注入時尚元素!
而且李華度,已是黃昏了!
Originally posted by bigfish at 2007-8-16 05:07 AM:
著 puma boot 一定要著 king pro, maradona 都係靠 king pro, 茅招同吸毒黎提升技術 ga
現在Puma球靴的用料,我懷疑可不可以抵受釘底球靴一腳!

400 x 400 PIXEL下載

Originally posted by kaka0310 at 2007-8-16 05:47 AM:
應該唔關"來巴西走向商業化,...
哈!雖然你說的離事實不遠,但我支持弱勢社群,支持英超榜首(暫時)愛華頓!哈哈!

377 x 283 PIXEL下載

Originally posted by CHECSS at 2007-8-16 06:01 AM:
唔係有冇消費力既問題 , 而係值唔值...
對!Umbro平價球靴的數量及款式真的很多!
在Futbol Trend看到不少又平有好看的!
但沒錢(也沒需要)買那麼多球靴,只買一雙的話,便寧願付多點錢,買雙自己最喜歡的Predator了!
Originally posted by pyliu at 2007/8/16 14:47:

對!Umbro平價球靴的數量及款式真的...
唔知幾時出新既Predator ..............
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by CHECSS at 2007-8-16 06:55 AM:
唔知幾時出新既Predator ..............
聽聞2008年初有新款!
期待!
Originally posted by pyliu at 2007-8-16 02:44 PM:

哈!雖然你說的離事實不遠,但我支持弱勢社群,支持英超榜首(暫時)愛華頓!哈哈!
我都支持asshole,大哥哥走晒,班小朋友要爭氣
Originally posted by pyliu at 2007-8-16 02:39 PM:

現在Puma球靴的用料,我懷疑可不可以抵受釘底球靴一腳!
呢對boots直情係風褸料!
真係唔知etoo、helb佢o地幾時會俾呢對boots玩殘!?
雖然我著nike boots,
(total同vapour都有著,but我覺得前者好o的)
不過足球波衫真係adidas同umbro好著o的,
nike就唔太得了。
(但是祖記的波衫還是照買,而且今季的用料已經有改善)
其實nike用o係籃球波衫上的料靚得多,
唔知點解唔用o係足球波衫上。
至於波boots,
adidas的boots係好,
但係hk代表入o既貨質素太差;
石地o既tunit,
上網訂o既同草地tunit一樣都係魔術貼鞋舌,
而hk代理入o既就係反利only。
predator除o左beckham version之外個鞋底又係比外國賣的差。
另外,
adidas hk入o既b ball鞋都有問題;
外國賣o既 g zero mid cut都係有formation(特別研製o既避震科技) o既,
而hk賣o既又係冇。
由於adidas hk入貨太有問題,
所以我都係揀nike;
rooney對 total 90,
我照入!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Nike Total 90新砵玩殘球星

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。