<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » 八月恒指會停係邊
返回列表 回復 發帖
19880點到''但睇9月份都係,可能見17800點
23000目標不變,差過千幾點就到,8月可能比我預期更誇都未定。
我係超級大好友,25000係中期目標,年尾目標係30000。
中國好,香港好,厠按問題一早比老董解決佐,香港跟本唔會有咁高尚既問題。
強貨盡歸國內基金,銀行,保險公司之手,香港一定得,信者得救!

人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by locklock at 2007-8-20 04:21 PM:
23000目標不變,差過千幾點就到,8月可能比我預期更誇都未定。
我係超級大好友,25000係中期目標,年尾目標係30000。
中國好,香港好,厠按問題一早比老董解決佐,香港跟本唔會有咁高尚既問題。
強貨盡歸國內基金,銀行,保險公司之手,香港一定得,信者得救!
年尾目標係30000 ~~

咁你仲唔拿拿聲掃貨, 跌落19400 你有冇入貨呀?

2000年都有人話我知 恆指會見 20000點呀 ~~
而家???  輸到入左青山啦 ~~

你呢 d 咪叫做九流分析員所作所為

你有冇睇版規呀????

8.嚴禁發表和金融財經、投資、地產、貨幣無關/虛假/內幕/誤導的消息。

9.嚴禁發表只討論網友、只說升/跌或少許分析都沒有的主題。

30000點???  你 d  分析呢 ??

[ Last edited by Lyon on 2007-8-20 at 06:02 PM ]
Originally posted by Lyon at 2007-8-20 05:43 PM:
年尾目標係30000 ~~ :l...
唔好屈喎!兄弟!我無叫人買賣股票喎!
我講恒指都有錯?咁連恒指都唔比講,
唔係要我係財多學錢講波麻?

就算連證監,都唔會阻止人講恒指啦!
還有我買佐股票,點解要比你整幾個公仔?唔多明?
我睇25000中期目標,
睇30000長期目標,有何不對?

版大來講兩句啦!有無言論自由架!?
D淡友比人殺到傻佐!

[ Last edited by locklock on 2007-8-20 at 06:29 PM ]
Originally posted by locklock at 2007-8-20 06:21 PM:

唔好屈喎!...
我我睇25000中期目標,
我睇30000長期目標,有何不對?
係超級大好友,25000係中期目標,年尾目標係30000。   

何解會升到 30000點呀, 憑乜理論? 根據? 乜分析? 點解會係年尾呀?

你唔係想話我知你估吓 又或者 直覺 掛 ~~   

經濟 & 金融, 你唔識就虛心 d 學習 & 問吓其他人

[ Last edited by Lyon on 2007-8-20 at 06:50 PM ]
Originally posted by Lyon at 2007-8-20 06:46 PM:
何解會升到 30000點呀, 憑乜理論? 根據? 乜分析? 點解會係年尾呀?
你唔係想話我知你估吓 又或者 直覺 掛 ~~   
經濟 & 金融, 你唔識就虛心 d 學習 & 問吓其他人
你好無禮貎,有無家教架?問人野!

好似拷問咁,如果我答你,真係助長丫風!

[ Last edited by locklock on 2007-8-20 at 06:53 PM ]
Originally posted by locklock at 2007-8-20 06:49 PM:

你好無禮貎...
唔識唔知又係度扮專家嗰d 就叫冇禮貌 ~~

唔識唔知又係度亂咁估嗰d 就叫冇家教 ~~

唔識唔知又唔虛心問人嗰d 叫助長歪風 ~~

[ Last edited by Lyon on 2007-8-20 at 07:01 PM ]
Originally posted by Lyon at 2007-8-20 06:59 PM:
唔識唔...
在你不段攻擊我既同時,你又交出過D乜野分析!?
可能你真係上星期五夾到傻佐,今日追沽比人夾多鑊!
我可以答你一句,我有粉一齊夾你!

Originally posted by locklock at 2007-8-20 07:04 PM:

在你不段攻擊我既同時,你又交出過D乜野分析!?
可能你真係上星期五夾到傻佐,今日追沽比人夾多鑊!
我可以答你一句,我有粉一齊夾你!
我其實冇攻擊你, 只係一直提緊你諗果d嘢要有理據  ~~
如果估就唔好講出嚟, 會累死人架 ~~

我講嘢起碼都有圖分析吓
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2289339

就算估都中呀
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... age=2018#pid2301787

但係我發覺你講嘅嘢, 唔合邏輯又要話比人聽就唔係幾好啦 ~~

夾我 ~~ 你未夠實力
我今日每張期指執 1500點, 到 22000點我又會再反手沽過, 你到時試吓夾我啦 ~~
Originally posted by Lyon at 2007-8-20 07:33 PM:
我其實冇攻擊你, 只係一直提緊...
同你講呀!睇圖派!股市係睇將來,唔係睇過去架!
如果好似你咁講,恒生指數永遠唔會破頂!

現在香港股市上升動力,一切靠國內投資者和外匯基金入市支持!
其實早在上年,英資基金已經同曾蔭權一齊偷步入佐市!

我依D就叫分析啦!你要講買賣,講點樣去做,SORRY!
這裏唔係談論這些東西的地方,你先要學識討論呀!

知條線係邊!我在這個討論中,投了23000,你要22000沽,
我咪夾多你1000點囉!睇吓邊個命硬!
如果比我講中上25000,你就要捱我3000點先可以投降!
我驚到時你連機都未打得切,就夾死佐你!

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » 八月恒指會停係邊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。