<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家剝左幾多隻智慧齒???
返回列表 回復 發帖

大家剝左幾多隻智慧齒???

我今日剝左第二隻 , 下星期剝第三隻
4 [, \3 ^" H0 H" N' K  l! W我其實下面痛 , 但佢話係我上面果隻頂住下面牙肉* Y* M) w8 k1 B' F
下面果隻又出緊 , 所以搞到牙肉發炎
' N6 V- S9 |$ Y6 {5 \要先剝上面果隻 , 等牙肉好番 , 再剝下面果隻
) r( B' m; v0 |4 T6 G% ~+ O' _* }* S* {5 S! H/ r' y) E
....$ q7 _* z9 x! p* ^* @% s+ g
講真 , 我係大學果陣 , 旁聽過一課經濟
8 y0 ?9 t4 ?7 G! r個教授話 , 牙醫是可以創造需求的 ...
0 ~% R+ p$ z* c# x. X) S4 e我唔知佢會唔會為左賺錢 , 剝多我一隻呢???
) P: y2 d* {8 U2 L講真 , 除左d有錢人家可以睇多幾個求證
$ w: u; g/ C- x* Z% J* U( S- U( h1 G我地d升斗市民 , 根本花唔時間金額去求證
: j1 H' H# f& f; r3 O4 ~+ d  d4 v" P5 t我地只可以信佢 , 同希望佢係個有醫德既醫生4 Z1 o% w* Z; S# g6 b! n
再唔係 , 就自我安慰下 : 剝智慧齒可以瘦面~~
仲生緊乍
$ d: _( K* j; ~+ `: j* y0 n' U' W* i1 a4 ^# k
沒事沒幹我唔會剝
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-8-22 11:31 AM:
3 r( z7 \8 T6 ^0 d9 E$ E我今日剝左第二隻 , 下星期剝第三隻: D' v0 u# N" A4 X3 T
...
+ }) g" x$ N5 ]7 w  o7 @7 |( q' C
又幾得意播,有意義。。
! Y2 m  _, e2 V/ y" W我唔知佢會唔會為左賺錢 , 剝多我一隻呢??? <-- 你話呢?
7    6      5    4     3    2    1
廿歲仔, 一隻都未有...
╬無語問蒼天╬
Originally posted by Triangel at 2007-8-22 12:26 PM:
4 f- @, j2 O0 E" `/ a4 ~# ^; X9 K6 S
& J8 p, i% i9 B/ b/ ?8 Z" P
又幾得意播,有意義。。
' {4 D0 q+ k# X6 W, v0 l我唔知佢會唔會為左賺錢 , 剝多我一隻呢??? <-- 你話呢?
' b  f2 F; D# g/ @
得意 ...
Originally posted by 但丁 at 2007-8-22 12:34 PM:3 `) b  F1 m' F) Z
廿歲仔, 一隻都未有...
/ S" c( z/ y9 r; y$ @8 I
起碼廿幾先生
  A( i3 M* m5 G8 U# j" t; P生左幾年
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by mhkk at 2007-8-22 12:36 PM:
( P. G+ O/ f) i% ]2 D! M2 C9 q7 ]% F/ s1 G3 i7 Q
起碼廿幾先生5 y, I, w  |$ ^6 f, U! D  z
生左幾年
- u' B: `. O0 q; `8 A5 K$ a
I don't think so......
' K, v1 k: ]% ~- o/ I不過就真係生左幾年啦!
所有醫生都會創造需求
Originally posted by 自由神 at 2007-8-22 12:56 PM:4 e# D' X  ]; x3 G9 ^

0 N. D2 x; u5 B: a+ J% a( |I don't think so......
3 @8 D. J! |  Q9 Y不過就真係生左幾年啦!
8 V5 @  m/ U# Z% K; ~
每個人不同
0 v; A! g! H8 ?" K7 K有d冇得生
請PM我

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Originally posted by mhkk at 2007-8-22 12:36:
" F0 l  Z  T& I7 K, v/ K0 ~; V
起碼廿幾先生' H" n" |% K6 _6 I1 g
生左幾年
0 n/ y3 `7 r1 R! \7 i9 ?
# C+ `/ I/ v- c2 _0 @" b; l8 [
1 b% `0 U- B- Z$ m# T5 p4 C
你無野呀
1 [% L( q% ~3 W0 k4 |# z: l8 I' d+ S  R) r6 p
勁多人十八歲就生晒啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家剝左幾多隻智慧齒???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。