<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 9歲讀大學.......大家點睇
返回列表 回復 發帖

9歲讀大學.......大家點睇

我覺得太細個
人地讀得起你又吹佢唔漲既
唔知佢溝唔溝到d姐姐呢
Originally posted by tam040046890 at 2007-8-23 06:08 PM:
+ |' p4 \0 D, S我覺得太細個
2 F/ Q' `( f$ l- N
2 B, W# C* }6 u# S: ]: u; ?3 c
你講乜野呀?唔明
Originally posted by sevenlei at 2007-8-23 06:32 PM:" R4 P5 P7 U# g4 \* P6 u

1 L- \2 O. F- X9 _7 W3 g# o4 e, F
0 ?& [, u# q. {  e- }' T3 ]你講乜野呀?唔明
" Q, L4 m; B3 F) S! R
我當然指佢年齡啦!!
我覺得一個細路咁細就讀大學
6 N  ~' Q9 A% i根本就唔係一個正常o既環境下成長
$ V+ v% R/ T( d( t# [佢同同齡o既小朋友有分別,. j! P! @5 J9 P- L9 u
人人都係小學,中學,佢就大學% O% e2 }+ F& \# e
可能會令佢覺得自己同其他人唔同,而覺得自卑! n3 b# D0 f; K) |8 s8 c$ k
而大學o既同學就更加唔會同佢太friend,當佢小朋友咁1 v: G' B( u) F
佢就會更加自卑,
1 w* L" m% y1 O2 l( a- r# i. H而且又令到個細路失去應有o既童真,同人人都有o既正常童年" p+ a" s# \/ H' Q$ ]. X0 u3 O
所以一句到尾,我認為有幾好成績都好,/ N1 X& h' d; J
太細個就唔應該讀大學,九歲就更加有問題!!!! y$ p8 ~0 m$ H9 F8 E1 N; A6 T

1 L% O; n1 O, m  \, f& T7 c仲有,e個post應該貼係吹水區岩d; }3 R5 k  Z* ?0 {
6 k: k- M5 \6 x
[ Last edited by -仔仔仔- on 2007-8-23 at 07:03 PM ]
Originally posted by sevenlei at 2007-8-23 06:32 PM:
- v$ W4 n& k* Y& C1 O! c1 Z  L2 \1 o, E5 D, O0 N1 F7 k" @
  C) N1 ^& E! D2 b% L
你講乜野呀?唔明
( z& t. ]; Z1 G' c1 h- T) u
7 C5 e: V+ n" esmae as your name
我覺得佢會小左份童真
Originally posted by disposable at 2007-8-23 07:02 PM:
2 Q# o5 D5 q9 B& L6 f/ z我覺得佢會小左份童真
  P# s2 J& Z* G% \) x係lo頭先睇新聞都覺得佢好老積
人地阿哥14歲去左牛津啦...係香港意想保守o者
8 u7 Y" Z( ^4 V* S" O8 u+ `0 e  a) e7 {  k
你話佢條路唔正常4 O0 l' h; ~. W- w; `" F/ i& ~( Z
  Z2 f( j- X7 X8 y
但係我想講
' {8 I2 `9 M+ s+ J5 a: V/ h8 l* O
  L: S7 _" |& E+ w) o" x  }佢天生已經係唔正常; I9 R( ~7 j/ O$ _( ]9 v8 S4 v$ V
: t& ]( @' P1 Z
[ Last edited by Lung on 2007-8-23 at 07:10 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 9歲讀大學.......大家點睇

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。