<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【07-08英超】紅魔幾時開齋?
返回列表 回復 發帖
manutd驚濤駭浪下險勝一球, 終於開齋喇
           人類出世也是一個離開也是一個

[ Last edited by locklock on 2007-8-27 at 02:16 AM ]
Originally posted by locklock at 2007-8-27 12:57 AM:

佢扣我分,加下面過條彈散分!
咁...
Take it easy~lock..
Originally posted by 5m at 2007-8-26 07:47 PM:

G.巴利踢到中堅既咩?
唔得既咩? 佢既字典, 無唔得!
Originally posted by locklock at 2007-8-27 12:57 AM:

佢扣我分,加下面過條彈散分!
咁...
講真, 我個人比較欣賞某君一句...

"扣咪扣lor, 我從來對d分無咩感情!"

[ Last edited by locklock on 2007-8-27 at 02:16 AM ]
曼聯一如本人所願,成功開齋!
主因,羅賓遜再一次接唔到超遠射,
週中輸比德國,都係中一招超遠射。
看來祖爾好快會比人炒,
可能足協盃未開打便要執袍袱!
如無意外,下場新特蘭也應該可以拿下!

[ Last edited by locklock on 2007-8-27 at 02:25 AM ]
Originally posted by iknow at 26-8-2007 20:43:
點解個陣唔係咁ge...??
魯迪治沒有正選......
中堅係 Gardner + Rocha...........

正確陣容 From Yahoo Sports Live Commentator

http://uk.eurosport.yahoo.com/fo ... ttenham-195412.html

Stop Arguing Everybody.....

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-8-27 at 10:26 AM ]
Originally posted by Edgar Davids at 2007-8-27 08:53 AM:
魯迪治...
熱刺主力中堅只有杜臣,京治和卡保奧,
還有我真係打錯佐一個人名,都未至於需要扣我分,
希望版大正視這個問題,扣分都要講吓道理。
唔係因為大家睇好熱刺,而睇淡曼聯,
我支持曼聯,就扣我分咁膚淺麻???

Originally posted by locklock at 27-8-2007 10:24:

熱刺主力中堅只有杜臣,
首先,我尋晚唔響度,都唔知發生咗咩事,我今朝只係見到一大堆簽名。
你係唔想比我睇到我亦無辦法,至於你係講咗啲乜嘢我就真係唔想考究,因為無謂各執一詞。

其次,你尋晚比人扣分既原因好簡單,詳見下文:
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2315279
Sport版版規
2)體育版內嚴禁粗言穢語。(包括中英文,諧音,圖型及圖片)

至於你下面嗰個點解加分,亦好簡單,因為佢作出提點,熱心幫助版友,至於佢之後 edit 加上或減少甚麼詞句當時實在無從考究。

由於閣下刪除昨晚之留言,小弟只能根據事情表面而說,實情如何,實在難解。

至於這次事件已告一段落。今次加/減分之決定權在於體版版主而非小弟。

而小弟亦非體版版主,無意干預體版版主之決定。

多謝閣下合作。

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-8-27 at 10:49 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【07-08英超】紅魔幾時開齋?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。