<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【07-08英超】紅魔幾時開齋?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by locklock at 2007-8-27 10:24:

熱刺主力中堅只有杜臣,...
你估我得閒到玩扣分咩呀lock大..........
原因duff蛋已經講左...

至於"迷途小羔羊"點解加分?咪因為我禁錯制咯.....
而家你地各-1,仲有冇問題??
Originally posted by kakeidevil at 2007-8-27 11:05 AM:
你估我得閒到玩扣分咩呀lock大....
DUFF蛋?講過乜?我唔知喎!
我只知昨日我寫完睇好熱刺就走出街,
跟住好夜先回家!
原本想同大家分享分享下半場末端,
咁咪走去睇吓囉!點知比人扣佐分!
我以為去錯版,去佐球財版,
講支持都要比人扣分!好唔公平呀!
收皮啦版大!收皮都係粗口,真係吹帳!

人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by locklock at 2007-8-27 11:07 AM:

DUFF蛋?講過乜?我唔知喎!
...
會員LockLock再一次請你小心用字!
Originally posted by 自由神 at 2007-8-27 11:19 AM:
會員LockLock再一次請你小心用字!
乜都唔講啦!因為你地版大輸錢,所以拿我出氣!
底你地輸架!屈得就屈,底死!

人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by locklock at 2007-8-27 11:21:

乜都唔講啦...
我輸錢扣你分...........
我呢鋪真係比人屈喇。
每一版區皆有其規矩希望會員遵守,以維持其版區內之和諧和穩定,當然體版亦不例外。
體版嚴禁粗口,就是連諧音甚至手勢如 "中指" 亦不容許,這已是不容爭拗的事實。

立版規者既為體版版主,而釋法及執法者當然為體版版主,清楚非常。
會員若要違反版規,版主只能施以小懲小誡。
若該會員仍不悔改,版主只能勸諭其離開版區,以免破壞版區原有之和諧氣氛。

樂樂版友你多次干犯體版版規,包括挑釁會員、引起罵戰等,體版版主已再三給予容忍。
閣下這次還多番無理漫罵體版版主,已實非體版上下所能接納的底線,小弟對此給予最後警告

小弟實在敬希樂樂版友你能自律,打字發帖前能三思而後行,否則再次干犯版規時只能自怨矣。

事情已告一段落。希望各位會員皆能遵守各版區之版規,多謝合作。

此致

Edgar Davids

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-8-27 at 11:36 AM ]
Originally posted by kakeidevil at 2007-8-27 11:05 AM:

你估我得閒到玩扣分咩呀lock大....
好一個lock大
佢d字體永遠都係好大

我講下笑架喳
希望唔好激親lock大
ken
Originally posted by Edgar Davids at 2007-8-27 11:33 AM:
每一版區皆有其規矩希...
你可能都覺得我好麻煩, 又插把咀...

但有道理講一次已經ok, 其實你地已經好厚待佢,

只係佢自己麻煩, 好多時一個post, 都唔係講波, 離題萬丈...

就係睇你地同佢癲, 你地要講果d都講晒啦...

好心你地d版主咪同佢癲啦, 下次我又發下狂, 你地有無咁得閒招呼我??
Originally posted by filter-052fans at 27-8-2007 12:38:

你可能都覺得我好麻煩, 又插把咀
得喇得喇.....你到時先啦吓..... 你而家好合作, right ?
咁就 OK 啦~~ 你做得啱已經無問題咖啦~~

呢件事已經再無討論之餘地, 希望大家亦都給對方一些空間吧......
我事後孔明,今日先投
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【07-08英超】紅魔幾時開齋?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。