<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » 你信 四叔 定 誠哥???
返回列表 回復 發帖

[股票經營] 你信 四叔 定 誠哥???

單選投票, 共有 0 人參與投票
80.00% (20)
20.00% (5)
您所在的用戶組沒有投票權限
四叔 : 今年可能見25000點
誠哥 : 有危險 , 散戶小心
兩個都唔信

我信甘生
兩個都唔信
只係信自己
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-8-24 10:38 PM:
我愛章小慧,歡迎你過黎支持支持,這裏人煙稀少!
我信誠哥,因為佢出黎講親個市都會大升!誠哥係股壇比利!
目標係24000先啦!25000可能會比人狂沽。
到時睇佢頭,會唔會轉口風,四叔之言和我一樣,超級大好友。
我無理由咁自大,走去信自己,唔信誠哥!
國內同胞鼎力支持,終極目標30000!

首富之言
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=160581&fpage=1

人類出世也是一個離開也是一個

[ Last edited by locklock on 2007-8-24 at 11:08 PM ]
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-8-24 10:38 PM:
四叔想散貨
誠哥想吸貨
Originally posted by clkgtr at 2007-8-24 11:05 PM:

四叔想散貨
誠哥想吸貨
果然夠陰謀論
不過就戰績黎講,我信4叔多DD
唔好靠估. 可以分析.

四叔睇好, 係有行動配合, 一日掃左廿億貨.
超人睇淡, 話長線投資都要小心, 但自己無大手沽貨.
難為正邪定分界(無線電視劇"飛越十八層"主題曲)
作詞:鄭國江 作曲:顧嘉輝 編曲:顧嘉輝

(誠哥)對抗命運 但我永不怕捱過去現在 難題迎刃解
人生的彩筆蘸上悲歡愛恨 描畫世上百千態
(四叔)控制命運 任我巧安排 看似夢幻 誠哥難盡瞭解
人間的好景 給我一朝破壞 榮辱愛恨任分派

(誠哥)努力未願未平賣 股票我沒法賤賣
(四叔)今天死結應難解

(誠哥)
努力清貨(四叔)盡情買入 (合唱)彼此也在捱

(四叔)看吧 邪力正強大 (誠哥)世界腐敗
犯法那需領牌 (四叔)看吧 強盜滿街

(誠哥)法理若在 為何強盜滿街
(四叔) 啊 啊 難為正邪定分

(誠哥)人海的衝擊比那股海更大
難為正邪定分界

[ Last edited by locklock on 2007-8-25 at 08:37 AM ]

Originally posted by locklock at 2007-8-25 10:16:
[img]http://appledaily.atnext.com/i...
如果講言論,講做生意作風。。。。其實都有目“共睹”

不過。。。我就較爲
同意 過往 出口術 比較 就 相信 4哥 多少少。。
正所謂 有4哥 就 無甩拖  
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » 你信 四叔 定 誠哥???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。