<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Trista大美人!生日快樂呀!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-8-25 09:58 AM:
祝你生日快樂

祝你10年後做個索爆中女
祝你20年後做個正爆熟女
thz~

又禁止發言.................
Originally posted by 自由神 at 2007-8-25 11:20 AM:

你問定極樂姐有咩要注意都得啦!
我唔制呀!!!!!!! 我根本就係個bb~~~~
Originally posted by gn00987333 at 2007-8-25 12:50 PM:
恭喜媽媽生日快樂
阿仔﹐您都要開心d 呀知冇??
Originally posted by trista_cheong at 2007-8-30 05:19 PM:

阿仔﹐您都要開心d 呀知冇??
開心啊
日日見到媽媽咪開心囉
Originally posted by kalos at 2007-8-25 01:18 PM:
[IMG]http://i14.tinypic.com/6aspa2q...
kalos brother ,  those PICS are so interesting and beautiful  , thank you so much ar ~~

I can see that you searched those pics and words with heart ~^^

you are also very adorable ga ~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-8-29 05:28 AM:
致各位有心人:

小弟先行向大家道歉,因小弟關係壽星女一直分身不暇......
trista 將於明天親自答謝大家的祝福,多謝大家~
好彩衰公您幫我解圍ja ~~~
Originally posted by sakura310 at 2007-8-29 02:52 PM:

啊啊啊~~
原來係你~~~
你一定係...
咁惡ga.............
另外﹐版友月月鳥﹑mhkk﹑hold_find﹑jesus1016cheung﹑my dad QuiGonJinn ﹑mycomic2005 ﹑red0011101 ﹑小小康﹑YoUmEhEsHeIt ﹑155220 ﹑d大佬﹑SCM 巡察大大﹑米多人不怪﹑彤b ﹐各位有心﹐小女子經已收到各位嘅祝褔啦~多謝您哋呀!

返黎EF已經成年………估唔到可以係毫無準備嘅情況下識到港男呢班兄弟﹐尤其係長期逗留MIC嘅各位頑童們﹐無聊無腦又自閉嘅我無嘢做又訓唔著就最鐘意上黎搵您哋解悶~多謝您地曾經陪伴過我無數寂寞嘅夜晚~~我就唔係好識講啲肉麻說話﹐係咁上下ga la....()

最後﹐我不得不提無論對EF定係港男﹑又或是小女子生命中最重要嘅男人----- Boyd Wan﹐衰佬﹐您帶俾小女子無數難忘嘅驚喜﹑得到世上最珍貴嘅無價寶﹐小女子受寵若驚…………今年真係我人生入面最開心﹑最快樂幸福嘅生日呀﹐衰豬您真係好鬼衰又煩呀................

踏入二十幾歲﹐真係要大個女啦﹐如果真係只可以許一個願﹐我真係好希望可以慢慢學做人阿四﹐我要一直喺您身邊服侍您.............  您話我大庭廣眾眾目睽睽唔知醜我都要講ga la~~~ 唔理ga la~~~

多謝﹑感激﹑讚美﹑欣賞呢啲字眼就唔對個衰公講啦﹐費時咁行啦~~~

最後嘅最後:
黎到EF係意料之外嘅偶然﹐識到您哋係不可多得嘅緣份﹐遇到Boyd Wan係幾生修到嘅福氣~^^

dear guys ... thank you for existing here.

trista 2007/08/30

[ Last edited by trista_cheong on 2007-8-30 at 05:52 PM ]
Originally posted by gn00987333 at 2007-8-30 05:20 PM:

開心啊
日日見到媽媽咪開心囉
咁您依家開心ma??^^~?
Originally posted by trista_cheong at 2007-8-30 05:48 PM:

咁您依家開心ma??^^~?
開心到想咁tim啊

127 x 108 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Trista大美人!生日快樂呀!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。