<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯應該買邊個!?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by edward1906 at 2007-8-30 12:57 AM:
用小董啦,話唔定一球成名
小董真係未夠班呢

射術本身麻麻,得遠度同身形稍為可以競爭一下
夠狀態都未夠班,更何況狀態不足呢?
又未融入到一隊,唉唉唉,點入到波呢??咁樣係幫唔到曼聯架
貝碧扥夫, 係人都知係曼聯心頭好, 但早兩日佢同祖爾先撲出黎澄清,
如果係會走, 又似乎唔洗咁講....

安歷卡, 應該曾經係過老費既考慮之列, 紀律問題唔擔心, 但佢唔係鬥心形,
又唔似老費杯茶, 況且傳左咁耐, 要買老早都出手啦...

馬田斯, 又係速度形, 無高空優勢, 陣中已經有呢類球員, 睇黎煲水居多...

迪科爾, 大大話話傳左n次佢會黎曼聯, 要買既買左9年啦, 而且唔會賣得平, 唔似...

羅斯, united fans一相情願, 賣得出去即係唔要啦, 仲買番黎玩咩...

唔買, 成隊波得果三個fw, 如果玩野唔買, 就行番上年車仔條舊路, 莫講話傷,
是但有一件無貨交, 都幾大件事....

31號就到, 睇下老費又玩咩, 通常都係估佢唔到....
其實借用阿祖好過, 唔岩洗就bye bye, 如果臨時臨急9月前買人, 真係會變水魚~!
Originally posted by tonykwl at 2007-8-30 01:47 AM:
其實借用阿祖好過, 唔岩洗就bye bye, 如果臨時臨急9月前買人, 真係會變水魚~!
提一提大家熱烈討論既阿祖安奴,

個人覺得現階段, 只有白痴先會出錢買佢,
狀態沉到無人有, 買黎打番起佢都有排...

從來只見有人買當頭起既, 無人買d當dum友....

有既, 雲加lor, 識執阿亨利同韋拉番黎....

但講咁耐, 英超咪得個雲加...

阿祖安奴? 留番佢同文仙尼做冷板王啦....
solskjer退休,一於去英冠刮番sheringham番唻~~
Originally posted by Shaqleung at 2007-8-30 02:14 AM:
solskjer退休,一於去英冠刮番sheringham番唻~~
不如搵舒靈咸個仔, 不過唔知打咩位??
不如買紐根特, 新晉英格蘭白人前鋒代表
入球能力好, 又適應英超技術
亨特拉爾
阿積士又係歐聯外圍賽出局(不過買咗佢返嚟都會無得踢這項賽事)
貝碧托夫is the best choice b/c he is suitable for EPL and MU don't have such style forward
其實講講得番兩日, 如果今日3 4點仲無消息出黎,
都係唔買居多...

老費條頸, 的確係硬過鑽石....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯應該買邊個!?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。