<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【等左好耐,馬季開羅喇】
返回列表 回復 發帖
近排好憎兩個騎師
第一個:戴勝
~~買佢騎d馬,佢但輸,仲要包尾添,但係唔買佢,佢又剷入來,真係激死
第二個:除君禮
~~佢騎既馬有實力,但佢發揮差,(例如:絕塵和好利威)另人唔敢買

贏左當抽水
明晚心水
R4:8號百勝大師p(伍碧權五班馬好多都會入位置低買)
R7:3號富有心得p (呢隻嘢成日入位置,過闕最好)
   p2x3@100=300

買多條三重彩復式
R7  1號 電光火力,7號 魅力漢子 9號 熊中雄,10號 點心@10=240( 魅力漢子是跟風的)

祝大家赢多D
Originally posted by 小小康 at 2007-12-19 23:34:
今日尾場隻”心福”因為內閃,要抽住過終點,輸個馬鼻俾隻”大贏家"得第4
賽後報告話蘇銘倫以為過左終點喎,不知外檔有兩隻馬衝上來,咁既解釋都唔洗停賽,淨係嚴重顯責!有冇攪錯
唯一辦法就是'心福'馬主,財爺罸佢重稅
明日心水:
R1,1號中游名駒(呢隻嘢,追左好耐!再追)
R2,7號 金像太子(好鍾意佢個名)
R8,8號 永旺財((跑1800好好多,2000差d)
本來尾塲鍾意同歡笑,但係徐君禮騎!行人此步!都係果句,羸左當抽水

祝大家羸多d
今日又比除君禮條友壞我好事
三寶斷永旺財
六環彩特獎又係斷永旺財

魯柏軒都敢買硬係唔甘心買除君禮條友D馬
就攪成咁吹脹
Originally posted by kakeidevil at 2007-12-24 19:05:

除君禮~
呢條友又好黑我僧!

買T無喇喇會隊隻野入黎.....
買佢又唔知跑左去邊?!
舉腳認同
唯一辦法就是.....有呢條友既塲合就避免唔賭果塲,如果避唔到既話!!就買佢十蚊P,買死佢尾塲就是咁樣,我買左十蚊同歡笑P(戴勝塲合,我也要用同樣方法對付)

在此祝各位聖誕快樂在馬會嬴多D錢做聖禮物
順帶一提,每年拆禮物日賽馬,富港團體好鍾意搏馬的(寶樹系),連續兩年得手
文家良從前是大摩副練,所以好多時搏馬,都搭大摩Q,26號R10..5號 寶樹多盈搭 10號功力勝Q買得過
Originally posted by wer at 2007-12-24 21:00:

迎利好第二,真係激死
R8隻喜得發跑第四我都買左十蚊P,99倍,位置都過百吖咪仲激氣

[ Last edited by ^^優之良品 on 2007-12-24 at 09:16 PM ]
Originally posted by kakeidevil at 2007-12-24 21:15:

鼓浪天風
咁買條復式三重彩咪得米囉
Originally posted by wer at 2007-12-24 23:17:

5號跑7場1400米,先得兩次入位,
寶樹系在00,01年憑寶樹福將在boxing day嬴馬,樹多盈在04年,寶樹勁盈05年都在boxing day嬴馬,所以話佢地會搏馬囉,而且寶樹多盈有成六十幾倍,搏得過喎

呢個集團靠買聖誕樹起家的,所以特別注重這個日子
R3 9號聚有,R5 富高盈, R10 5號寶樹多盈三隻馬都係呢個集團的,值得留意
祝大家好運
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【等左好耐,馬季開羅喇】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。