<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【等左好耐,馬季開羅喇】
返回列表 回復 發帖
希望新的一季幫大家有所斬獲啦~~!!!!.....

P. S.  一本令我開竅的賽馬天書

1572 x 2470 PIXEL下載

Originally posted by 勇勇 at 2007-9-5 22:30:

吓............睇咁多野!
有冇好野啊
巴甲唔係咁易買,忍手
Originally posted by AL力克 at 2007-9-5 22:29:
唔該你康哥......
我都d送比你.....
呢幾間未睇過呀~~!!!!
其實咁多間我自己感覺,澳(門)彩同Victor Chandler 呢兩間嘅賠率變化最值得參考
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-5 22:37:

我想知道你有冇馬仔心水啊
因為我好少玩馬仔,不過我季前季尾都一定會買一場,星期日有冇好野啊,我等你d貼士
有時未必日日有心水
不過我鍾意買【孖寶】彩池多
Originally posted by 艾力克 at 2007-9-5 22:58:

我又出~
http://www.ball365.com/index.html

少注混合過關3X4、如果唔中唔好鬧呀~~!!!!
4場1號權勇駿W
7場3號了不起 P
8場9號錢途光明W
今次介紹第9口孖寶
9場 (3號)永旺財/(12號)包裝大師
10場 (5號)真叻仔

總共2注
3-5@46倍
12-5@49倍
Originally posted by 小小康 at 2007-9-15 00:46:
今次介紹第9口孖寶
9場 (3號)永旺財/(12號)包裝大師
10場 (5號)真叻仔

總共2注
3-5@46倍
12-5@49倍
真係黑仔.......
真叻仔如果直路唔係連番受阻,一定有第2
Originally posted by Ronno at 2007-9-15 19:41:

同埋真叻仔1400短左D,1600,1800就perfect

今日中左尾場條Q保住個本
初出跑1400都ok o架,唔關路程事,只係‘受阻咋......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【等左好耐,馬季開羅喇】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。