<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【等左好耐,馬季開羅喇】
返回列表 回復 發帖
【1月号】

排名     玩家            積分

1.     優之良品         12分
2.    jimjim12            30分
3.     ivanland          46分

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

jimjim12
R4 -- (5)賞心       名次(7)
R5 -- (14)嘉嘉醒  名次(3)
R8 -- (10)飛快贏  名次(6)
7-3+6=+10

優之良品
R3 (11)鼓浪晨曦    名次(1)
R7 (5)太極之光      名次(1)
R10 (1)威利來        名次(1)
-8-8-8=-24
今次真的是最好成績

ivanland
R5 - 4真歡喜     名次(7)
R6 - 4小飛象     名次(2)
R8 - 4搏得威     名次(3)
7-4-3=0
Originally posted by ^^優之良品 at 2008-1-12 08:23 PM:
【1月号】

排名     玩家         ...
3W中晒,勁

有冇落錢買呀

我落錢買中R6-(4)搭(8)PQ,你贏分我贏錢
Originally posted by jimjim12 at 2008-1-12 21:44:

3W中晒,勁

有冇落錢買呀

我落錢買中R6-(4)搭(8)PQ,你贏分我贏錢
中左條w3x7@100
今日淨係買左幾場4號 P   唔做輸wor...
Originally posted by ^^優之良品 at 2008-1-12 11:11 PM:

中左條w3x7@100
唔錯喎,最緊要贏錢~

今次好多大冷馬,黎緊星期三應該重有!
近排d波,想嬴錢都好難!好彩四隻腳一條尾幫到手

大家星期三嬴多d
Originally posted by ivanland at 2008-1-13 00:12:
今日淨係買左幾場4號 P   唔做輸wor...
上一次旺3號今次旺4號!咁下一次會不會旺5號呢??

好邪啊
Originally posted by ^^優之良品 at 2008-1-13 09:52 PM:
近排d波,想嬴錢都好難!好彩四隻腳一條尾幫到手

大家星期三嬴多d
波我放棄咗啦,依家雞仔注玩吓算喇,
始終馬仔賠率好D
出馬

R 3 (6)堅毅
R 5 (6)甜蜜福星
R 7 (10)靈光七號
祝大家好運
Originally posted by ^^優之良品 at 2008-1-13 09:57 PM:
上一次旺3號今次旺4號!咁下一次會不會旺5號呢??

好邪啊
今期買6號邪一邪佢
R1 - 6神機妙算
R5 - 6甜蜜福星
R8 - 6喜樂趣
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【等左好耐,馬季開羅喇】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。