<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【等左好耐,馬季開羅喇】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ivanland at 2008-1-24 12:02 AM:
不過好似玩左呢GAME之後,
D馬仔唔使輸仲有得贏喎
我都係呀,今次又中R5(2)(12)單棍PQ
Originally posted by ivanland at 2008-1-23 23:59:

純粹為博冷而出馬咋...唔係為名次啊
博冷馬我都鍾意不過玩呢個遊戲確實幾過制啊
加埋赢錢超正
Originally posted by mhkk at 2008-1-24 00:10:

今晚仲有
格拉斯哥流浪 對 東史特靈  1.001
哈哈早知中既我買格拉斯哥流浪赢,買1000分啦!純利有成1大分啊
Originally posted by ivanland at 2008-1-24 00:02:
不過好似玩左呢GAME之後,
D馬仔唔使輸仲有得贏喎
我都係可能功課做多左力不到不為財啊
大家下次齊齊再羸過
Originally posted by ^^優之良品 at 2008-1-24 11:47 PM:
我都係可能功課做多左力不到不為財啊
大家下次齊齊再羸過
呢排功課一d都冇做過  只係越越易中...
一做功課就P曬街   係咪好為難呢...

[ Last edited by ivanland on 2008-1-25 at 12:47 AM ]
出馬
R3 - (10)鐳老虎
R5 - (9)快活莊主
R8 - (1)絕塵
雖然蓮華生輝好穩但係今次决定煲三粒星

出馬
R5   (5)名店之星
R9   (4)大富之星
R10 (10)上浦福星

祝大家贏多D
R3 - 5同歡笑
R4 - 7勁爆力
R5 - 1夠信心
今次冇隻馬特別想買...
Originally posted by ^^優之良品 at 2008-1-26 09:41 PM:
雖然蓮華生輝好穩但係今次决定...
冇錯蓮華生輝應該羸得, 不過比較想博
騏綵 + 再領風騷 QP 多D...
Originally posted by ivanland at 2008-1-26 21:59:

冇錯蓮華生輝應該羸得, 不過比較想博
騏綵 + 再領風騷 QP 多D...
騏綵突然停操一個星期!仲要獸醫批准才可出賽!有戒心,我唔敢買,呢塲唔賭睇跑馬
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【等左好耐,馬季開羅喇】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。